U bent hier: Nieuws > Jeugd > Lycurgus klaar voor landelijke competitiefinales!

Lycurgus klaar voor landelijke competitiefinales!

De vakanties zijn afgelopen en onze atletiekbaan bruist weer van fanatieke atleten, die zich aan het voorbereiden zijn voor de grote landelijke competitiefinales.
A.s. zondag bijten de Junioren A (zowel de meisjes als jongens) de spits af voor hun finale in Amersfoort.Volgende week zaterdag, 16 september reizen de junioren C, gezellig met de bus naar het hoge Noorden. De meiden gaan hun landelijke kampioenstitel van vorig jaar verdedigen, maar ook de jongens hebben dit jaar absoluut kans op een podiumplek of wellicht ook kans op de felbegeerde titel!

Dezelfde dag, maken de pupillen zich in Edam op voor het jaarlijkse defilé en ook hier verwachten we toch wat bekers mee naar Assendelft te kunnen nemen.

Op 17 september strijden onze eerste mannen- en vrouwenploeg in de promotie/degradatiewedstrijd om hun plek te handhaven binnen NK teams 2018. Deze wedstrijd vindt plaats in Amsterdam. Op dezelfde dag is er dan ook de promotie/degradatiewedstrijd voor onze vrouwen in de 3e divisie in Wageningen.

Het competitieseizoen wordt dan op 24 september uiteindelijk waardig afgesloten door de jongens en meisjes junioren B in Den Haag!

Namens het trotse bestuur wensen wij alle atleten en hun trainers en coaches heel veel succes!