U bent hier: Nieuws > Bestuur > Gezocht nieuwe leden voor de Technische Commissie van AV Lycurgus

Gezocht nieuwe leden voor de Technische Commissie van AV Lycurgus

Voor de Technische Commissie zoeken we nieuwe leden die zich bezig gaan houden met het verder implementeren en versterken van jeugd, opleidings en topsport-beleid binnen AV Lycurgus.

De eind dit jaar op te leveren indoorhal zal hierbij een centrale rol spelen. Binnen sportpark de Omzoom beschikken we over enkele maanden over de grootste specifiek op baanatletiek gerichte indoor-accommodatie van Nederland. Hierdoor beschikken we qua trainingsfaciliteiten over de perfecte randvoorwaarden om het jeugd, opleidings- en topsport-beleid binnen AV Lycurgus verder te kunnen ontwikkelen. Om dit goed in te kunnen zetten is de Technische Commissie van AV Lycurgus op zoek naar organisatorisch sterke kandidaten met ruime ervaring en/of expertise op het gebied van de baanatletiek die dit samen met de andere stake-holders binnen Lycurgus en de Omzoom verder vorm kunnen geven.

Heb je belangstelling om hieraan mee te werken neem dan contact op met Jan Voorberg (voorzitter TC AV Lycurgus; tel. 06-53789700 / voorzittertc@avlycurgus.nl)