U bent hier: Nieuws > Bestuur > Stage lopen bij AV Lycurgus?

Stage lopen bij AV Lycurgus?

Nog een paar weken en dan is het schooljaar 2017-2018 alweer afgelopen en kan er genoten worden van vrije dagen en lekkere vakanties.

Misschien heb je dit jaar jouw opleiding afgesloten en begin je in september aan een nieuwe opleiding?

Wist je dat je bij Lycurgus op verschillende vlakken stage kan lopen? Vanzelfsprekend wanneer je naar het CIOS, Johan Cruyffcollege of ALO gaat, ben je bij onze vereniging meer dan welkom voor een stage op het gebied van sport & coaching. We beschikken over de nodige ervaring in het begeleiden van stagiaires. Maar ook; zit je in leerjaar 2 of 3 en ben je nog op zoek naar een stage-plek, dan hebben we ook zeker mogelijheden!

Maar denk ook vooral aan andere soort stages dan direct sport gerelateerd. Ga je v.b. een opleiding doen voor bedrijfskunde, commerciële economie, facility management of marketing/mommunicatie?. Ook op deze gebieden hebben wij verschillende mogelijkheden, zowel binnen de vereniging als binnen de Stichting Atletiek Saendelft, waaronder de indoorhal valt. Je hebt dan een leuke stage-opdracht en tegelijkertijd bewijs je je eigen vereniging hier een dienst mee om bepaalde beleidsmatige onderwerpen op de kaart te zetten en/of te verbeteren!

Kortom; genoeg mogelijheden! Laat op tijd weten wanneer je denkt dat je bij AV Lycurgus wilt stage-lopen.

AV Lycurgus heeft een officiële erkenning binnen het SBB (Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Voor inlichtingen kun je de informatie op de website raadplegen.