U bent hier: Nieuws > Bestuur > Even voorstellen? Nieuwe penningmeester én nieuwe voorzitter jeugdbestuur

Even voorstellen? Nieuwe penningmeester én nieuwe voorzitter jeugdbestuur

Enorm blij zijn wij met de komst van 2 nieuwe bestuursleden. Na maandenlang gezocht te hebben naar een goede vervanger van Nico Vermeulen als penningmeester, zijn wij heel blij met de komst van Marcel van Zoelen. Ook hebben wij een nieuwe jeugdvoorzitter kunnen aantrekken in de persoon van René Kemna. Hij gaat Jaap de Koning vervangen. Jaap blijft lid van het bestuur en zal zich bezig gaan houden met de meer beleidsmatige zaken, zoals b.v. de meerjarenbegroting en het meerjarenbeleid van onze vereniging. Met deze wijziging is het bestuur weer compleet en kunnen we de volgende voorwaartse stappen gaan maken om onze mooie vereniging groeiend en (financieel) bloeiend te houden.
Hieronder stellen beide heren aan zich voor:

Hallo sportvrienden en -vriendinnen,

Ik wil mij graag even voorstellen als nieuwe jeugdvoorzitter van Lycurgus. Ik ben René Kemna, vader van D-junior Miguel en Luna die na twee jaar Lycurgus nu bij SVA voetbalt. Met Dorita wonen wij in ‘de Zuid’ van Assendelft en in het dagelijks leven ben ik Interim Manager / Consultant. Zelf ben ik in vroegere jaren actief geweest als wielrenner en voetballer. Daarnaast heb ik verschillende bestuursrollen vervuld bij SVA, Ippel Stippel, Stonas en andere lokale verenigingen. Mijn kennismaking met Lycurgus was toen Miguel en Luna zes jaar geleden de eerste stapjes zetten op de atletiekbaan. Vanaf dat moment heb ik Lycurgus leren kennen als een warme, betrokken vereniging waar kinderen goed worden begeleid en zichzelf kunnen zijn.

Net zoals bijna alle ouders begon het met het schrijven van een wedstrijdverslag, het opmeten van de kogel bij de maandagavond wedstrijden en leider bij de competitie. Toen ik gevraagd werd voor de rol van jeugdvoorzitter heb ik niet lang hoeven nadenken: natuurlijk wil ik helpen om onze mooie vereniging verder te laten groeien. Juist de betrokkenheid van ouders hierbij is belangrijk want een vereniging maak je samen met elkaar. Ik bedank mijn voorganger Jaap de Koning voor zijn goede werk de afgelopen jaren en mooi dat Jaap doorgaat in het hoofdbestuur in een nieuwe rol. De kennis en ervaring blijft zo behouden voor Lycurgus en dat is goed voor onze club. De eerste periode wil ik verder kennismaken met de mensen van Lycurgus. Dit doe ik in de bestuurskamer maar vooral ook op de baan. Dit mag natuurlijk ook omgekeerd. Ik sta open voor goede ideeën, suggesties en kritiek omdat dat vaak de beste manier is om te leren en verbeteren. Graag tot ziens bij Lycurgus. 

René (zie foto)

Even voorstellen:

Mijn naam is Marcel van Zoelen, 41 jaar en woon samen met mijn vrouw en dochter in Assendelft. Wij wonen inmiddels hier al ruim 10 jaar en hebben Lycurgus hier naar toe zien komen. Ik ben al 7 zelfstandig ondernemer en hou mij met name bezig met administraties, jaarrekeningen, managementrapportages en belastingen.

Sinds enkele jaren ren ik graag en loop inmiddels afstanden tot zo'n 15 km. Ik zal in september voor een tweede keer meedoen met de Dam tot Dam. Naast het rennen ben ik in de wintermaanden graag aan het schaatsen op de baan in Alkmaar. 

De flyer van Lycurgus waarin naar een penningmeester werd gezocht heb ik al diverse malen voorbij zien komen, maar niets mee gedaan totdat Edwin van Deudekom mij belde en vroeg of ik interesse had.

Na wat speurwerk en gesprekken met diverse mensen ben ik enthousiast geworden en wil deze functie graag op mij nemen de komende jaren. Ik hoop dan ook dat ik met mijn kennis en ervaringen een mooie bijdrage kan leveren voor deze mooie vereniging. 

Marcel