U bent hier: Nieuws > Bestuur > Sander van der Vlugt - vrijwilliger van het kwartaal

Sander van der Vlugt - vrijwilliger van het kwartaal

Bericht en foto van Kees Klingenberg, die overigens ook een mooie voordracht hield!


Tijdens de vandaag gehouden en zeer geslaagde vrijwilligers bijeenkomst was het 'nestor' Cees Zijlstra die op zijn geheel eigen en aanstekelijke wijze de naam onthulde van de persoon (Cees hield het geslacht lange tijd verborgen) die in aanmerking kwam voor de titel VRIJWILLIGER van het kwartaal. De argumentatie voor die benoeming maakte duidelijk dat de titel volkomen terecht is gegaan naar Sander van der Vlugt. Hij is al verbonden aan de G-sectie sinds de oprichting 20 jaar geleden en heeft een onwaarschijnlijk grote 'drive' waar het zijn inzet voor de club betreft!

Na afloop van de bijeenkomst wachtte alle bezoekers bij vertrek een smaakvolle verrassing. Deze ging vergezeld van onderstaand bericht:   

Waar zou AV Lycurgus staan zonder vrijwilligers?

We zijn allemaal grote fans van ‘ATLETIEK’, de moeder der sporten! En vanwege deze reden hebben we ons allemaal verenigd in de ‘Atletiekvereniging Lycurgus’. En in de 80 jaar die Lycurgus inmiddels bestaat heeft de vereniging heel wat veranderingen doorgemaakt en zijn we een zodanige grote en belangrijke vereniging geworden dat we eigenlijk een bedrijf runnen met z’n allen. Dit gebeurt in veel gevallen naast de gewone reguliere dagelijkse werkzaamheden en de huishoudens die we draaiende moeten houden.

Maar een gezamenlijke liefde voor de vereniging, maakt dat we tijd willen vrijmaken om de kwaliteit van het sporten voor onszelf en voor andere Lycurgianen te verbeteren.

We hebben weer een prachtig sportief jaar achter de rug met heel veel mooie prestaties! Maar ook gezelligheid, lief en leed, nieuwe ideeën en initiatieven, de vereniging bruist. Hier zijn we trots op.
 
Activiteiten die we niet zouden kunnen realiseren zonder onze vrijwilligers. Want waar zouden we staan zonder deze hulp? Zonder al die mensen die zich het hele jaar inspannen om de vereniging draaiende te houden? Soms eenmalig maar ook heel vaak structureel. Soms heel zichtbaar en soms op de achtergrond.

Vrijwilligers die vanuit hun hart werken! Wij vinden het geweldig om te zien hoeveel energie er binnen de vereniging bruist.
 
Al die mensen samen, zorgen dat we als bestuur van AV Lycurgus ons werk kunnen doen.
 
Bedankt lieve mensen, zonder jullie steun waren we nergens!

Geniet van de feestdagen! Wij wensen alle Lycurgianen en hun families hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Armand, Margreet, Siem, Frank, Dea, Cees, Jaap, Jan, René & Marcel