U bent hier: Nieuws > Bestuur > Vrijdag 1 maart carnaval

Vrijdag 1 maart carnaval

Vrijdagavond 25 februari was het eindelijk zover. De eerste grote Pubquiz van AV Lycurgus. Vers georganiseerd door Brain Vriend, Arianne Gravesteijn en Sten Ellsworth! Meer dan 70 leden van jong tot oud strijdend voor de grote hoofdprijs en eeuwige roem! De vragen liepen uiteen van sport tot cabaretiers. Natuurlijk ook de originele vragen wie het meest weet van de club!

Thomas Hoogebrugge en Patrick Momen mochten zich uiteindelijk, na maar liefst 10 rondes en 100 vragen, de quiz masters noemen van heel AV Lycurgus! Zij gingen uiteindelijk naar huis met 2 mooie sporttassen en een bioscoopbon georganiseerd door RunX. Hugo en Ruud mochten de tweede plek in ontvangst nemen en Siem en Martin de derde plek.

Een groot succes werd het in de wandelgangen genoemd! En nu op naar de volgende feestactiviteiten! Daar zijn wij zeker mee bezig geweest en hebben al het volgende evenement op de planning staan. Vrijdag 1 maart organiseren wij een leuke carnavals avond, dus trek je gekste of mooiste carnavalspak aan en kom naar deze leuke avond!

Groetjes de Feestcommissie