U bent hier: Nieuws > Bestuur > Feestelijke diploma-uitreiking jeugd-trainers

Feestelijke diploma-uitreiking jeugd-trainers

Maar liefst 18 (!) jeugdtrainers hebben afgelopen zaterdag 7 december hun trainers-diploma ontvangen uit handen van jeugdvoorzitter Rene Kemna.
Finn, Timo, Paula, Talitha, Debbie, Lian, Femke, Bart, Laura, Fabienne, Wouter, Noelle, Mayla, Cindy, Janpiet, Jorrunn, Andre en Maarten van harte gefeliciteerd met het behalen van het officiƫle BBAT2-diploma! Geweldig dat jullie je in gaan zetten voor onze jeugd-atleten!

De door de Atletiekunie verzorgde BBAT2 cursus werd aangevuld met 5 clinics verzorgd door de specialisatie-trainers van Lycurgus. Patrick Groot (werpen), Tom Metselaar (sprint/horden), Jelmer van Diepen (hoog), Arianne Gravensteijn (ver/HSS) en Annebel Jaarsma (speer) verzorgden een aantal uitstekende clinics voor onze jeugdtrainers! Parallel aan de cursus is door de technische jeugd-coördinatoren; Ruud Koenen en Annebel Jaarsma een jaarplan opgesteld met daaraan gekoppeld specifieke trainingsvormen & oefenstof voor elke categorie waarbij de leerlijnen van de Atletiekunie worden gevolgd. Samen met onze nieuw opgeleide jeugdtrainers hopen we dat we op deze manier de kwaliteit van onze jeugdtrainingen nog verder kunnen verbeteren. 

Wil je ook meehelpen om de jeugdafdeling van Lycurgus nog beter te maken meld je dan aan bij onze coördinatoren (pupillen@avlycurgus.nl; cdjuniorenavlycurgus@gmail.com)! We kunnen altijd hulp gebruiken; niet alleen bij de trainingen maar ook bij de begeleiding bij wedstrijden en bij het organiseren van activiteiten.