U bent hier: Nieuws > Bestuur > Kerstboodschap

Kerstboodschap

Beste Lycurgianen,

Nog enkele dagen en dan is ook 2019 weer geschiedenis. Dit is het aangewezen moment om terug te zien en om vooruit te kijken.

Het jaar 2019 heeft net als alle andere jaren aandachtspunten en hoogtepunten gekend.

Veruit is het grootste hoogtepunt en levensader van AV Lycurgus de vele vrijwilligers die AV Lycurgus lief zijn. Die helpen ons keer op keer uitstekend en zijn cruciaal voor onze vereniging. Ook ons geweldige trainerskorps is de ruggengraat van het sportieve wel en wee van AV Lycurgus.

Daarnaast zal ieder van ons op persoonlijk vlak de balans opmaken van voor- en  soms ook tegenspoed.

Voor 2020 is nog veel ongewis. In ieder geval zijn een aantal sportieve hoogtepunten bekend, namelijk de Olympische Spelen in Tokyo en de Europese Kampioenschappen Atletiek in Parijs. Echter heeft AV Lycurgus ook een ambitieus kampioenschap op het programma staan, namelijk de NK Meerkamp voor Junioren AB. Naast dit sportieve gebeuren zullen wij als bestuur ons verder concentreren op de 6 speerpunten die wij als bestuur ons hebben aangemeten.

De missie van AV Lycurgus luidt: “Ambitieus, voor iedereen!” met de hieronder benoemde speerpunten:

1. Groei van de vereniging naar 1200 leden in 2024;

2. Het actief werven van sponsoren, waarbij we streven naar een omvang van 20% van de jaarbegroting;

3. Het stimuleren van de inzet van vrijwilligers;

4. We streven bij de jeugd en wedstrijdatleten naar een plaats tussen de acht beste verenigingen van Nederland in de competitie;

5. Het bevorderen van het gebruik van de indoorhal (samen met oa de SAS), waardoor een gezonde exploitatie mogelijk wordt en de sportieve doelstellingen gehaald kunnen worden;

6. Het benutten van de mogelijkheden die de kantine biedt, via de Stichting Horeca.

Namens het voltallige bestuur wens ik u en uw dierbaren prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020.

Hopelijk zie ik u allen op onze nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 11 januari vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur in ons prachtige clubgebouw.

Armand Ellsworth - Voorzitter AV Lycurgus