U bent hier: Nieuws > Bestuur > Lycurgus komt weer op stoom!

Lycurgus komt weer op stoom!

Afgelopen zaterdag zijn de CD junioren weer begonnen met de specialisatietrainingen. In dezelfde week vonden ook weer de eerste baantrainingen plaats voor de loopgroepen en zijn de G-atleten – grotendeels- ook gelukkig weer te vinden op de woensdagavond!

…….En daarmee zijn alle trainingen weer hervat, na een aantal maanden stil gelegen te hebben. Nog her-en -der in aangepaste vorm volgens de RIVM regels, maar onze leden & trainers schikken zich uitstekend!

Nogmaals een dankzegging naar alle coördinatoren, trainers en vrijwilligers die dit allemaal mogelijk hebben kunnen maken. Het lijkt simpel; alternatieve trainingsvormen organiseren, maar daar is de nodige energie in gaan zitten en ook de herstart heeft toch wel de nodige uitdagingen opgeleverd.

Speciale dank gaat uit aan Covid-10 coördinator Almar Diehl, die heel wat uren op de baan heeft rondgebracht (en dit nog steeds doet), om alles in goede banen te leiden.

Maar ook dank aan alle leden. In eerste instantie voor hun tomeloze begrip tijdens de lockdown en trouw zijn gebleven aan de vereniging, maar ook voor hun aanpassingsvermogen om bij de herstart van de trainingen de 1,5 meter distance te kunnen waarborgen.

We zijn er nog niet; voorlopig blijven de meeste afspraken in het protocol van kracht.

Gelukkig voor de jeugd (en trainers!), is de 1,5 meter distance komen te vervallen.

Maar met z’n allen moeten we erop blijven toezien dat het protocol van kracht blijft. De kleedkamers, hal en kantine blijven nog dicht. Het belangrijkste in deze?: ‘heb je klachten? Blijft thuis!’
Bestuur AV Lycurgus

P.S. Hebben jullie de ledenvergadering van 22 juni al in jullie agenda genoteerd?