U bent hier: Nieuws > Bestuur > Beste Wensen 2021

Beste Wensen 2021

Nieuwsjaarsgroet 2021 namens het Bestuur van AV Lycurgus

Beste Lycurgianen,

2020 gaat haar sporen nalaten en het afgelopen jaar was van een ongekende turbulentie, afstand en het nieuwe normaal. Onwerkelijk wat het Covid-19 virus heeft veroorzaakt. Dat betreft niet alleen onze atletiekvereniging, maar ook in onze omgeving.

Atletiekbaan

Na ca 5 jaar hebben wij een punt achter de meerjarige baanrenovatie kunnen zetten en zijn wij door de Gemeente Zaanstad getrakteerd op ring aan bomen rondom onze atletiekbaan. Even wat water geven en dan zullen zij dienst gaan doen als windbrekers. Ook de toegangsweg is eindelijk gerealiseerd wat de toegang veiliger heeft gemaakt. Nu nog wat lantaarnpalen langs het fietspad en dan kunnen wij ook dat hoofdstuk afsluiten.  

2021

Onze hoop is dat volgend jaar de meeste problemen met het Covid-virus zijn opgelost en dat iedereen weer fijn in zijn of haar trainingsgroep kan trainen. Ook staan er belangrijke wedstrijden op stapel en hebben wij mooi de tijd om onze atletiekbaan bedrijf gereed te maken voor het komend wedstijd seizoen incluis de NK - Meerkamp voor de Junioren AB.

Veel dank

Namens het bestuur bedanken wij alle Lycurgianen die ondanks afgelastingen van trainingen of met alle beperkingen van trainingsmogelijkheden ons het afgelopen jaar hebben gesteund. Wij bedanken ook onze trainers, assistent-trainers, hulpouders, en alle vrijwilligers voor hun inzet en hulp. Met trots kunnen we vaststellen dat AV Lycurgus in de regio wordt geroemd om de positieve sfeer en om de goede ontwikkeling die wij samen doormaken. Zonder jullie zouden wij dit nooit hebben kunnen bereiken!!

Dank, dank en een heel gezond, sportief en mooi 2021.

Namens het bestuur,

Armand Ellsworth (Voorzitter AV Lycurgus)