U bent hier: Nieuws > Bestuur > Organisatie eerste baanwedstrijd outdoor seizoen 2021 fantastisch verlopen.

Organisatie eerste baanwedstrijd outdoor seizoen 2021 fantastisch verlopen.

Virtuele onderlinge CD junioren competitie op zaterdag 17 april mocht de spits afbijten.

Nadat de competitieleiding van de AU officieel had laten weten dat alle competitiewedstrijden in april en begin mei waren afgelast werd gelukkig wel een alternatief aangeboden. Dat alternatief was in de vorm van onderlinge virtuele competitiewedstrijden. De meeste atletiekverenigingen in Nederland grijpen deze kans met beide handen aan. Dat betekent wel dat er veel meer wedstrijden op de eigen baan worden georganiseerd dan oorspronkelijk gepland was. Grotere belasting voor de materiaalploeg, ET medewerkers, juryleden, starters, bezetting wedstrijdsecretariaat, EHBO en alle andere broodnodige medewerkers. Daarentegen een geweldige gelegenheid voor alle atleten. Want waar train je anders voor? 
Afgelopen zaterdag streden 92 CD Lycurgianen hun onderlinge strijd. Die strijd werd mogelijk gemaakt door 52 medewerkers, waaronder een hele groep enthousiaste ouders. Want zowel tijdens de trainingen als bij de wedstrijden mogen geen ouders binnen de poort, behalve als je meewerkt. Het weer kon gewoon niet beter. Wind is er meestal op de Omzoom. Die varieerde van +0.4 tot + 3.8. 
JD Gillion van den Bosch sprong 1.62m hoog. Dat betekende een verbetering van het clubrecord hoogspringen JD. Dit stond sinds 1990 op naam van Rogier Kemp met 1.60m. Gefeliciteerd Gillion. 
Graag willen wij alle 52 medewerkers hartstikke bedanken voor hun hulp en geweldige inzet. 
Uitslagen zijn te vinden op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/35172/

Debbie Koenen maakte onderstaande super leuke foto's en video :

 

 

 

Video