U bent hier: Nieuws > Bestuur > AV Lycurgus 2021

AV Lycurgus 2021

Eindejaarsboodschap 2021

2021 was een bewogen jaar voor ons allen waarbij met name COVID toch weer centraal stond.

Echter de pleidooi van Hoogleraar Erik Scherder spreekt boekdelen.

Ik citeer:" het is voor Erik onbegrijpelijk dat niemand in de regering het tijdens de coronapersconferenties over het belang van bewegen heeft, juist in deze tijd waarin we noodgedwongen nog meer thuiszitten dan al goed voor ons is. Ook vanuit het OMT horen wij hier niets over, terwijl lichamelijke inactiviteit in feite ook een pandemie is".

Ook heeft AV Lycurgus hieraan moeten  geloven en moesten wij tegen alle begrip en logica in, de deuren opnieuw sluiten voor alle mensen vanaf 18 jaar.

Ik ga er wel  van uit dat wij vanaf 14 januari wederom de deuren mogen openen en dat wij alle trouwe Leden welkom mogen heten. Zodat iedereen weer lekker zijn sport kan beoefenen. 

Ondertussen zijn wij zeer tevreden over de respons van al onze leden met betrekking tot het vrijwilligersbeleid.

Onze oproep om je als vrijwilliger in te zetten heeft gewerkt: de aanmeldingen stromen intussen binnen. Om een goed beeld te krijgen van de keuzes registreren wij nu alle aanmeldingen in onze administratie (Sportlink). 

De volgende stap is het koppelen van de vrijwilligers aan de contactpersonen per commissie. Deze maken een jaarplanning die ze persoonlijk aan jullie terugkoppelen. Voor de vrijwilligers die al langer actief zijn behoeft dit geen uitleg.

Als bestuur van AV Lycurgus zijn wij meer dan trots op hoe het afgelopen jaar binnen de omstandigheden is gegaan. Wij hebben alle kansen benut om wedstrijden te houden en hebben zoals eerder aangegeven heel veel complimenten ontvangen over de NK Meerkamp U18/20.

En dan onze Menno Vloon die de finale van de Olympische Spelen in Tokyo haalde en met de 13de plaats heel AV Lycurgus trots heeft gemaakt.

Gelukkig konden de vieringen (21 jaar G-sectie) , crossen, marathons, NK's, etc etc wel plaatsvinden afgelopen jaar en regende het clubrecords, Pr's en topprestaties. Maar daar en tegen moesten wij toch onze bijzondere traditionele activiteiten afzeggen, zoals de snertloop, trainingen, pub quiz en indoorwedstrijden.

Voor iedereen een heel goed uiteinde en een mooi sportief en gezond 2022!

Met vriendelijk groet,

Het bestuur van AV Lycurgus