U bent hier: Nieuws > Bestuur > Uitreiking Rabo Clubsupport

Uitreiking Rabo Clubsupport

Beste Lycurgianen,
dankzij jullie stem tijden de RABO Clubsupport verkiezingen heb ik op zaterdag 8 oktober een mooie cheque van € 2.353,49 in ontvangst mogen nemen. Het doel dit jaar was een financiële bijdrage te krijgen voor het binnenkort te plaatsen Multifunctionele trainingsfaciliteit. Dankzij deze bijdrage krijgen wij een mooie, extra outdoor trainingsmogelijkheid erbij.

Sportieve groet,
Frank Post

Aftermovies Uitreiking Rabo ClubSupport

 

Photograph

 

Beste relatie,

De Rabo ClubSupport stemcampagne 2022 zit erop. En wat hebben jullie het goed gedaan! Wij willen jullie daarom bedanken voor jullie deelname.

Het is geweldig om te zien dat jullie je weer in grote getalen hebben aangemeld en dat er massaal is gestemd. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de maatschappelijke doelen en ambities van onze clubs.

Aftermovie Uitreiking Rabo ClubSupport

Op zaterdag 8 oktober vond de finale plaats en werden op zes geweldige locaties in de Metropoolregio Amsterdam de cheques uitgereikt. Onder het genot van een goede bak koffie of thee, gebak en bitterballen werden de uitslagen bekend gemaakt. Wij hebben jullie enthousiaste reacties vastgelegd en daarvan aftermovies gemaakt. 

Leuk als jullie deze films ook delen via social media, whatsapp groepen of via de nieuwsbrief. #decoöperatieverabobank #raboclubsupport 

Klik hier voor de film van de uitreiking in Zaanstreek of download de film hier


Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning

Wist je trouwens dat Rabo ClubSupport nog veel meer doet voor jouw club? Wij bieden namelijk het hele jaar door ondersteuning op maat. Dit najaar starten diverse clubs (zie op de foto in dit bericht) met een 1-op-1 begeleiding en gaan zij met een expert aan de slag met bijvoorbeeld het verduurzamen van het complex, de toekomstvisie van de club of vrijwilligersmanagement. Daarnaast bieden wij ook masterclasses en workshops aan. Ga naar raboclubsupport.nl voor meer informatie.

De e-mail met meer informatie over de financiele afwikkeling hebben jullie inmiddels ontvangen. Mochten jullie daar, of over deze e-mail, nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar communicatie.mra@rabobank.nl. 

Met vriendelijke groet,

Rabobank Metropoolregio Amsterdam

Team Rabo ClubSupport

 

Foto: Trotse penningmeester