U bent hier: Nieuws > Bestuur > Speciale Lycurgus bijeenkomst

Speciale Lycurgus bijeenkomst

Wij willen jullie graag uitnodigen voor zeer speciale bijeenkomst die donderdagavond 8juni gaat plaatsvinden. Op deze speciale vond zal Michel Butter een inspirerend en persoonlijk verhaal presenteren over zijn carrière als professioneel hardloper. Verder zal hij in de rol als dagvoorzitter de jaarlijkse ledenvergadering in banen leiden. Ook zullen er een paar mensen in het zonnetje worden gezet!

Voor degene die Michel Butter niet direct kennen; Michel is een Nederlandse topatleet en voormalig Nederlands kampioen op de marathon. Met een PR van 2:09 op de marathon van Amsterdam en een 6de plaats bij de marathon van New York in 2017 liep hij internationaal op het hoogste niveau! Verder is Michel ook lid geweest van Lycurgus en heeft onze club aan de basis gestaan van zijn succes!

De bijeenkomst zal uiteraard plaatsvinden in de kantine in ons clubhuis. Hieronder alle details:

DATUM: Donderdag 8 juniI
INLOOP: 20.00 uur
AANVANG: 20.30 uur
START BORREL: 21.30 uur 
EINDE: 22.30 uur

Omdat we een grote opkomst verwachten zouden we graag jullie aanmelding voor 26 mei willen ontvangen. Aanmelden kan via https://forms.gle/cgVqRLapWKip9mdt6

Daarnaast kunnen de leden die geïnteresseerd zijn in de financiële gang van zaken van onze club een informatieavond bijwonen waar alle financiële stukken worden toegelicht door onze penningmeester Frank Post.
De avond vindt plaats op 25 mei vanaf 20.00 uur in de bestuurskamer van ons clubhuis. Je kunt je daarvoor aanmelden via penningmeester@avlycurgus.nl. Op dit mailadres kun je ook de financiële overzichten opvragen..

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Tot snel!

Het bestuur AV LYCURGUS

Bijlagen:
Agenda Algemene Ledenvergadering
Verslag Algemene Ledenvergadering 28 november 2022
Jaarverslag 2022