U bent hier: Nieuws > G-sectie > G-sectie op trainings- en ontspanningsweekend naar Gorssel

G-sectie op trainings- en ontspanningsweekend naar Gorssel

Zaterdag 28-09 om 10.00 uur vertrok de bus met 24 atleten en 8 begeleiders naar Stayokay in Gorssel voor een trainings- en ontspanningsweekend. Met de wind en de stevige buien zag het er niet zo goed uit, maar in Gorssel aangekomen konden we lunchen in de zon in de tuin.

Daarna een foto puzzel tocht. De groep werd opgedeeld in kleine groepjes en de dobbelsteen bepaalde naar welke foto gezocht moest worden, soms gevolgd door een opdracht. Aan het einde van de middag een looptraining, die eindigde helaas in de regen.

Er was een zaaltje voor ons beschikbaar gedurende ons hele verblijf en daar werden tussen door ook nog spelletjes gedaan.

Na een heerlijk diner weer naar buiten. Het was droog en gingen wij op vossenjacht.

Er hadden zich 6 vossen verstopt tussen de bomen en in de bosjes in tuin. 5 groepen gingen zoeken in het donker met zaklantaarns. Best wel eng voor sommigen, maar alles ging goed. De naam van de vos moest worden genoteerd en opdrachten uitgevoerd.

Nog even nazitten en vervolgens gingen de meesten naar bed.

De volgende morgen weer op tijd op en na het ontbijt lunchpakketten maken.

Het regende en een geplande bootcamp werd verschoven van buiten naar binnen. Ook hier weer werken in groepjes. Na dit beulswerk de lunch en daarna nadenken bij een quiz over Lycurgus en wat algemene vragen.
Tot slot een muziek quiz en het dak ging er bijna af.

Om 15.00 uur weer met de bus terug naar het clubhuis. Hier stond een afsluitende etentje.

Spnsors, bedankt voor de doos fruit en de koeken..

Naast alle plezier van dit weekend was er ook een serieuze toon. Linda,lid sinds 2003 en Sabrina, lid sinds 2008 namen afscheid van de atletiek om gezondheidsredenen.

Het was weer een fantastisch weekend voor alle atleten en begeleiders.

En een speciaal compliment voor onze hulpbegeleiders bij de diverse onderdelen.

Dick


Klik hier voor het foto-album van Petra Peters.

Op onderstaande foto  onze vossen. Wie is wie?