U bent hier: Nieuws > Jeugd > AFSCHEID LAURA VRIEND VAN DE JEUGD ACTIVITEITENCOMMISSIE

AFSCHEID LAURA VRIEND VAN DE JEUGD ACTIVITEITENCOMMISSIE

Op zaterdag 2 december hebben wij afscheid genomen van Laura Vriend als lid van de Jeugd Activiteitencommissie.

Laura heeft ongeveer 17 jaar geleden een start gemaakt met activiteiten voor de jeugd buiten de atletiek om. Daarbij kan men onder andere denken aan carnaval, de paashaas, het kamperen op ‘camping’ Lycurgus en de Sinterklaasfeesten. In die 17 jaar is het uitgegroeid tot een grote verscheidenheid aan activiteiten voor de pupillen en de CD-junioren. Wij zijn Laura dankbaar voor haar onvermoeibare inzet al die jaren en zullen haar gedrevenheid zeker gaan missen.

Gelukkig zijn er 3 enthousiastelingen die de commissie komen versterken om samen met ons, Tessa en Karin, de activiteiten voort te gaan zetten. In onderstaand stukje stellen zij zich aan u voor.

 

Hoi allemaal!

Wij zijn Jochem en Eva Jaarsma. Vanaf 2018 zullen wij de Jeugd Activiteitencommissie gaan versterken. Onze gezichten zullen jullie bekend voorkomen, aangezien we beiden al jaren met veel plezier atleet zijn bij AV Lycurgus. Ook hebben we allebei al meer dan 5 jaar training gegeven aan de pupillen. Eva is hier onlangs mee gestopt, dus voor haar wordt de activiteitencommissie haar nieuwe uitdaging binnen Lycurgus. Jochem gaat het trainen geven en de activiteitencommissie combineren. 

We hebben er allebei erg veel zin in en hopen de komende jaren leuke activiteiten neer te gaan zetten voor alle pupillen en cd-junioren!

Groetjes,

Eva en Jochem

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jelmer van Diepen. Zelf zit ik al 12 jaar op atletiek en geef nu sinds 3 jaar trainen. Ik ben begonnen doordat ik een stage voor mijn school moest doen bij een sportclub. Later vond ik het zo leuk dat ik maar ben gebleven. Eerst heb ik een paar jaar met veel plezier bij de mini’s en pupillen trainen gegeven en sinds oktober ben ik met de junioren meiden D2 een nieuw seizoen gestart. Dat trainen is natuurlijk heel leuk, maar de activiteiten die Lycurgus organiseert vind ik -als feestbeest- ook wel heel belangrijk. Dus daarom ben ik nu het spiksplinternieuwe lid van de Jeugd Activiteitencommissie. Natuurlijk blijf ik ook gewoon lekker trainen geven en hoop ik jullie allemaal op de trainingen (en de activiteiten!!!) te zien.

Groetjes,

Jelmer

 

Laura nogmaals, ook namens de (oudere) jeugd van Lycurgus: Hartelijk Bedankt.