U bent hier: Nieuws > Jeugd > Dortmund 2018

Dortmund 2018

Zondag 25 februari zijn wij weer met een volgepakte bus van Bakker Travel richting Dortmund (D) afgereisd voor een mooie indoorwedstrijd. De jongens-atleten waren veruit in de meerderheid, slechts 9 meisjes hadden zich opgegeven. Met ouders en ook grootouders aangevuld zat de bus vol!
Albert Heijn had voor alle deelnemers een goed gevulde tas met lekkers verzorgd, top! Heel erg bedankt daarvoor!

Wegend daverend succes vorig jaar, ook dit jaar op de heenweg een “Bus-Bingo”. Marianne had mooie prijzen hiervoor weten te scoren bij drogist “Visser” in Wormerveer, en ook de Bruna stelde leuke prijzen beschikbaar!  Cindy had een rondje Winkelcentrum De Saen, in Saendelft gedaan, tenslotte sponsor van onze D junioren,  en ook hier was men gul in het beschikbaar stellen van prijzen! Zo was er voor ieder wat wils en er waren ook  leuke cadeau- bonnen. We waren bijna de hele heenweg druk met de bingo, de tijd vloog om!

We waren door chauffeur Bert keurig voor de deur van de hal afgezet. We waren mooi op tijd!

Een groep atleten ging lekker de hal verkennen en een beetje uitrennen na de lange zit in de bus. Sven kwam hierbij akelig tegen een ijzeren rand en had een flinke jaap in zijn scheenbeen…Dat zag er niet lekker uit. Voor hem geen wedstrijd , maar op naar het Ziekenhuis. Helaas liep dat allemaal niet vlot, en is hij onverrichter zaken terug gekomen naar de hal, waar hij later op de middag met de ouders van Noah mee terug naar huis kon rijden, heel erg bedankt hiervoor! Uiteindelijk is ‘savonds zijn wond gehecht in het ZMC. Wat een enorme pech Sven, beterschap namens alle deelnemers!

Jop vond ver en 800m het leukst. Bij ver stond hij zelfs in de finale! Of hij Pr’s gehaald heeft moet hij nog even nakijken.

Bij Tyrone ging hoog lekker! Dit had hij alweer een tijd niet gedaan en daarom was het leuk dit weer te doen.

Kevin is trots op zijn 800m. Hij was ook blij met 5x bingo!

Jasper was het best in kogel vandaag. Dat was echt goed gelukt!

Seda heeft het erg druk gehad, hij had zich voor alle onderdelen in zijn categorie opgegeven, en heeft ook alle onderdelen kunnen doen! Hij haalde PR’s op 60m, kogel en 800m. De 60m vond hij het leukst.

Bryan was voor het eerst mee. Hij had zich de hal anders voorgesteld, dacht dat de hal groter was, hij haalde 2 PR’s.Zack vond het net zo leuk als andere jaren.

Joey kan heel goed zingen, hij had de eerste valse bingo en zong uit volle borst een lied in de bus! De wedstrijd was voor hem bijzaak, het is gewoon een gezellige dag! Op de terugweg had hij het heel druk met zijn DS.

Shawn had eindelijk weer een PR verbetert, en vond het vooral leuk dat Joey ging zingen, maar nog leuker dat ook zijn vader een valse bingo bleek te hebben en moest zingen!

Joris haalde bij ver een oorkonde voor de 6e plaats, dat was erg goed! De 800m had hij lang niet gelopen. Vooral in de bus met zijn matties vond hij leuk.

Leonie vond vooral de teamspirit vandaag heel goed! Er werd TOP aangemoedigd!Erzsi deed ondanks haar arm in het gips gewoon mee aan de wedstrijd! Zij verbeterde haar PR op de 800m met wel 20 sec.!

Lindsey vond het allemaal superleuk, alleen de jury bij kogel was stom en erg chagrijnig.

Sanne haar dag was goed. Jury vond zij streng. En het zand bij ver was zo zacht, waardoor wat last van de rug. Zij vond het een chaos bij de sprint, voordat zij kon starten was het 40 min later. Sanne heeft wel 3 oorkondes alleen valt het wat tegen hoe deze eruit zien dit jaar, gewoon een kopietje...

Julie vond ook het zand erg zacht bij ver. De baan vond zij wel fijn. Zij kan goed Duits praten en dat kwam heel goed van pas!

Gijs viel het op dat de hal veel dieper ligt dan het straatniveau. Hij vond ook dat je bij de landing met ver in zacht zand terecht kwam. Hij vond het een heel gezellige dag, had veel prijzen met de bingo en wil volgend jaar weer!

Youri vond het grappig dat de baan in de bochten zo omhoog is. Hij had wel een erge droge keel na zijn race op de 800m, hij ging dan ook als een speer! Hij heeft 3 oorkondes gehaald en was op de terugweg wel moe.

Bjorn vond de tijd tussen de onderdelen precies goed.

Raisa heeft haar PR op de 60m weer aangescherpt! Volgende keer hoopt zij onder de 10sec uit te komen. Zij was al voor de 5e x mee naar Dortmund!

Loes was verrast dat zij de finale van de kogel had bereikt. Blij met haar oorkonde van de 5e plaats!

Mara had met ver eindelijk boven de 5m gesprongen! De 200m was nieuw voor haar, en dus een PR met 26,29sec.

Charon vond het vooral gezellig. Zij was niet tevreden over haar verspringen.

Noah was met eigen vervoer gekomen, en zat lekker in de wedstrijd.

Nout deed alleen de 800m, zijn tijd kon beter. Het was de 2e x dat hij mee was. Zijn eerste keer liep hij beter, de tweede keer was het leuker met elkaar!

Twan had een PR met ver 4.77m Op hoog ook een PR met 1.40m. en heeft verder geen toevoegingen!

Arend was tevreden met zijn prestaties, was niet goed maar ook niet slecht. Vond het heel gezellig.

Seb was tevreden met zijn 300m. Vond het een gezellige dag, net als anders.

Wouter was zoet met zijn lolly. Vond het een leuke , gezellige dag en was zeer tevreden want op alle onderdelen een PR!

Bart vond dat de dag leuk was. Zijn tijd op de 800m was 2.21.60sec. Het was lang geleden dat hij deze afstand gelopen had. De busreis was leuk!

Wesley B. vond het een heel leuke gezellige dag, vooral de busreis! Hoog ging echt goed, jammer dat de lat eraf viel op 1.60m, daar was hij wel eventjes chagrijnig van..

Wesley S. Vond het gewoon leuk. Hij wil graag kamperen op de baan.Tobias was voor het eerst mee. Hij vond de bingo heel leuk. De wedstrijd was ook leuk, een PR behaald op sprint, 8.51sec en is daar best trots op!

Jesse vond hoog weer leuk om te doen, vond het een leuke ervaring, gezellig en heeft ook nieuwe/andere mensen leren kennen.

Voor Tanja was het een relaxte dag uit. Zij genoot enorm van de liedjes van de valse bingo!

Vincent laat weten dat gelet op de fase van het seizoen atleten beter hadden verwacht van zichzelf, maar dat ze prima op schema liggen! Hij is tevreden over de prestaties van de atleten!

Winette vond het spijtig dat Melvin niet mee kon, Beterschap Melvin! Toch was het een gezellige dag, met nog wel wat startnummerstress van zoonlief, die zijn nummer gewoon keurig in zijn tas had gedaan!

Liselotte vond het gewoon weer gezellig.

Tine vond dat de dag omgevlogen is, zij moest tijdens de wedstrijd de tijd goed in de gaten houden!

Oma Deumers vond het gezellig, goed georganiseerd, en goed te volgen. Soms had zij echter even een ander kind dan haar eigen kleinkind in het vizier!

Ranny vond de betrokkenheid en het aanmoedigen naar elkaar goed om te zien. Hij was ook blij met de tips van andere ouders. Vooral is hij trots op zijn zoon!

Arnold kan goed zingen! Hij vond de jury bij kogel niet zo vrolijk. Ook hij is trots op zijn zoon die bij ver een PR haalde!

Ronald was voor de 1e x mee en heeft het naar zijn zin gehad. De jongens met elkaar hebben het leuk gehad, was gezellig!

Jarl en Mieke hadden er een gezinsuitje van gemaakt, met koffie en broodjes in de bus. Zij waren blij met de bingoprijzen en de sokken werden meteen in gebruik genomen! Wel hadden zij wat bonje met de scheids bij de sprint. Een cursus Duitse spreektaal kunnen zij voor een volgende keer nog wel gebruiken. Omgaan met spanning hebben zij nu wel onder de knie!

Hugo was voor de 1e x mee, vond het super geregeld. Meiden hadden samen afgesproken mee te gaan en die hebben het ook superleuk gehad samen. De prijsuitreikingen vielen wat tegen..

Igor had niets aan zijn buurman toe te voegen.

Bob heeft een leuke dag gehad. Gezellige omgang tussen alle deelnemers. Bob is gemist bij de bingoprijzen.

Richard was voor de 1e x mee, vond het geweldig en het is goed bevallen. Hij gaat de Dortmundreis bij de pupillen promoten!

Erik vond het mooi om te zien dat er zo'n grote hal staat alleen voor atletiek. Hij vond het jammer dat er weinig pupillen mee waren.

Almar was ongelukkig in het bingospel, maar vond het hartstikke gezellig! De Familie Diehl was dan ook de eerste die zich opgegeven hadden!

Pim was blij dat hij eindelijk weer eens een dagje uit mocht! Heeft de gezellige clubsfeer weer volop meegemaakt. Ook leuk dat iedereen zijn initialen gebruikt voor zijn of haar beste prestaties ! PR

Ed kon zich geheel aansluiten bij zijn vader.

 

Het programma liep al met al redelijk op tijd en rond 18:00uur konden wij de bus weer in. De terugreis werd er zonder bingo ook leuk gezongen , vooral achterin de bus was het groots feest! Voor volgend jaar zou het leuk zijn als wij een clublied kunnen zingen, wie is er muzikaal en heeft er inspiratie op een makkelijk melodie? We houden ons aanbevolen!!

Rond 21:00uur waren wij weer bij Lycurgus.

Deelnemers en ouders bedankt voor jullie inzet en enthousiastme, en tot volgend jaar!

Sponsoren bedankt:

Albert Heijn

Kef installatietechniek

Bruna

Drogisterij Visser Wormerveer

Keurslager gebr. Groot

De Keuken In

Change fashion

Caron bloemsierkunst

CFH care for hair

HiZi hair

Schoenmakerij de  Saen

Bart Smit

Snackbar de Saen

Bakkerij Piet Kerssens

Next Step schoenmode

Mevrouw Vis

Apotheek Kaaikhof

Apotheek Saendelft

Limburgia vlaai- specialiteiten

Pien &Lien

Primera

Etos

Marz Kreatiek  Alkmaar

Autobedrijf Winter