U bent hier: Nieuws > Jeugd > Brons voor Lycurgus bij NK cross

Brons voor Lycurgus bij NK cross

Bij de Nederlands kampioenschappen cross, werd vandaag een bronzen medaille gewonnen door het senioren mannenteam van Lycurgus op de korte cross (2500m)! Menno Schouten, Remco Kramer en Jens van Gelderen mochten, in het Amsterdamse bos, de bronzen medaille in ontvangst nemen voor het verenigingsklassement. Menno viel met zijn individuele race net naast het podium en eindigde op een zeer verdienstelijke 4e plaats. Gefeliciteerd mannen!

De deelname van Lycurgianen was vandaag wat aan de magere kant. Op de 3000m kwamen de jongens C met de grootste afvaardiging aan de start; Seb Wals, Arend Plomp, Twan Deumers & Wesley Steenbakker, hielden de eer hoog en hielden hun generale repetitie voor volgende week. Zij gaan dan, als team, op herhaling bij de finale van de crosscompetitie in Soest.

Marjet Groen wist een mooie plek te behalen bij de vrouwen op de korte cross (2500m) en eindigde nog net in de top 10! Tessa Herp (MJC-2000), Femke Drijfhout (MJB-4000m) Jannes Boon (JJD-2000m) vertegenwoordigden Lycurgus bij hun afzonderlijke afstanden. 

De uitslagen kan je teruglezen op https://evenementen.uitslagen.nl/2018/nkcross/