U bent hier: Nieuws > Jeugd > CD Competitie 14-04-2018 MJD ploeg 2

CD Competitie 14-04-2018 MJD ploeg 2

De eerste ronde van de competitie zit erop.
We kunnen terug kijken op een gezellige en mooie dag met prachtige prestaties van al onze junioren! Bij een aantal ploegen liepen er verslaggevers op de baan.

ZATERDAG 14 APRIL eerste CD competitiedag in Amsterdam Noord, MJD ploeg 2

Na maanden van baggeren en ploeteren door west Friese kleivelden, ondergelopen parken en ijskoude duinen stond afgelopen zaterdag de eerste competitie van het zomerseizoen op het program.  Het startte dit jaar in A`dam hip en happening Noord. Op een baan die volgens vele ouders toch wel verdomd veel weg had van onze oude baan in Krommenie, qua beschutting dan.  Een batterij aan camping stoelen en jerrycans met zonnebrand werd meegenomen uit Krommenie want het zou tenslotte zonnig worden?

Het zonnetje liet ons in de steek maar de inzet van de D dames verzachte dat leed. Maar liefst 13 ploegen hadden zich ingeschreven. De estafette verliep soepel qua wissels door inzet van Plein, Erzi, Mila en Lonneke. Merel en Mila sprongen naar mooie hoogtes en persten er in de middag nog een 1000m uit. Fauve worp de speer en stootte de kogel naar  een mooi PR. De korte loop nummers 60 zonder en 60 met horden werden door Pleun, Lente,  Erzi en Lonneke keurig volbracht. De krachtnummers kogel, speer, discus verdienen nog wat aandacht maar leverde wel punten op. Na het verspringen van Lonneke eindigde ploeg 2 MJD op een zevende plek. Netjes in de middenmoot.  Goed gedaan meiden.

Op 19-5 is competitieronde 2 op onze eigen baan, tot dan.

Hendrik Boon