U bent hier: Nieuws > Jeugd > CD Competitie 14-04-2018 JJD ploeg 2

CD Competitie 14-04-2018 JJD ploeg 2

De eerste ronde van de competitie zit erop.
We kunnen terug kijken op een gezellige en mooie dag met prachtige prestaties van al onze junioren! Bij een aantal ploegen liepen er verslaggevers op de baan.

Team 2 van JJD mocht afgelopen zaterdag voor de eerste keer als team aantreden voor de eerste competitiewedstrijd van seizoen 2018. Omdat er 1 afmelding was (Finn) waren er vandaag 7 atleten paraat voor het 2eteam; Luan, Jannes, Jonne, Mauro, Timo, Tyrone en Joey. Het weer deed gezellig mee en de organisatie was top; kortom, alle omstandigheden waren goed om er een mooie competitiedag van te maken.

De dag werd geopend met de estafette door Luan, Jannes, Jonne en Mauro waarbij een mooie derde plek werd behaald, net achter team 1 van onze eigen club en een tijd van 47,60s. De jongens waren hier erg tevreden over. Bij het kogelstoten hadden zowel Timo als Tyrone een PR en behaalde Tyrone een super vierde plek met 8,46m. Dit leverde 445 punten voor ons team op! Tegelijkertijd mocht Joey verspringen. Hij gaf aan niet helemaal tevreden te zijn over de gesprongen afstand, dus volgende keer beter Joey… De 80m horden werd gedaan door Joey, Jonne en Tyrone en zij moesten tegelijk rennen. Vervolgens mocht Luan aantreden bij het verspringen en sprong hij een PR met 3,39m. De 1000m werd super gerend door Jonne en Jannes en ook hierbij hadden beiden een PR. Jonne werd zelfs derde met een tijd van 3:22, 81. Bij het speerwerpen deden Mauro en Timo mee en harkte Mauro mooie punten binnen voor het team met een PR van 21.87m en Timo behaalde een PR. Het hoogspringen werd vertegenwoordigd door Joey en Tyrone. De dag werd afgesloten met de 80m sprint door Jannes, Luan en Mauro.

Aan het eind van de dag bleek team 2 een 5eplek behaald te hebben met 4250 punten. Dat is een mooi resultaat voor een nieuw team. De kop is er af en wie weet wat we de komende wedstrijden nog voor moois zullen gaan beleven met deze leuke atleten!

Toni