U bent hier: Nieuws > Jeugd > 2e competitie MJD ploeg 2

2e competitie MJD ploeg 2

De 2e competitie op onze eigen baan is prima verlopen!
Complimenten aan alle atleten, medewerkers, trainers en ouders die van deze dag een succes gemaakt hebben!

Zaterdag 19 mei organiseerde onze eigen club de tweede competitiewedstrijd voor de CD junioren. De dag begon een beetje frisjes (en helaas bleef dat zo) maar dat mocht de pret niet drukken, alle meiden en jongens hadden er zin in!

Pleun was geblesseerd geraakt en daardoor waren er wat veranderingen in de verdeling van de onderdelen. 

De 4x60 meter voor team 2 bestond uit Lonneke, Mila, Lente en Erzsi. Deze estafette begon een beetje wankel.. de wissels liepen niet helemaal gesmeerd maar gelukkig hoefde er niet overgelopen te worden. 

Mila en Merel mochten gaan hoogspringen, Merel sprong 1.10m. Mila kwam pijnlijk met haar rug op de lat en sprong 1.15m..tijd om daarover in te zitten had ze niet want ze moest gelijk naar de 60m horden.  Ze liep keurig 14.34 sec. Lente liep met 13.90 sec een persoonlijk record.Ondertussen stootte Robina bijna een persoonlijk record met kogelstoten: 6.90m!

Lonneke kon na een smakelijk broodje uit de kantine gaan verspringen en sprong netjes 3.32m. Merel meldde zich af voor de 1000 meter ivm beenklachten en Erzsi ¨de diesel¨ haalde met een enorme eindsprint een persoonlijk record van 4.00,48 sec, ze liep maar liefst 27 seconden harder!

Robina mocht voor het eerst in haar atletiek-carriere speerwerpen en gooide 9.56m. Lente had een beetje aanloopproblemen met verspringen maar sprong toch nog keurig 3.52m. 

Het laatste onderdeel van de dag was de 60m. Ook hier haalde Erzsi een persoonlijk record 9.93 sec, en Lonneke liep keurig 10.31 sec.

Al met al een leuke dag met mooie prestaties en een super organisatie in Assendelft!

Groeten Priscilla Sargentini, moeder van Lente