U bent hier: Nieuws > Jeugd > Geslaagde eerste CD Evening wedstrijd bij Lycurgus

Geslaagde eerste CD Evening wedstrijd bij Lycurgus

Vrijdagavond vond op onze eigen baan de eerste van een serie van 4 wedstrijden in de CD Evening competitie plaats. 6 dagen nadat wij een erg geslaagde CD competitiewedstrijd hadden georganiseerd werd er door alle juryleden, scheidsrechters en vrijwilligers wederom keihard gewerkt om deze wedstrijd ook soepel te laten verlopen.

En soepel verliep het, het lijkt wel routine te worden. Zelfs de scholekster op haar nest lijkt eraan te wennen dat het druk is op de baan. 

Op deze broeierig warme avond, met gelukkig wel een verfrissend windje (voor het eerste leek het wel een voordeel te zijn dat we weinig beschutting rondom de baan hebben),werkten 159 C en D junioren, waarvan 33 AV Lycurgus atleten (eigenlijk best weinig voor een thuiswedstrijd), in 2,5 uur hun 4 onderdelen af.

Op atletiek.nu zijn de resultaten van onze atleten terug te vinden (zie: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/22927/49/) en uiteraard ook de resultaten van alle atleten (zie: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/22927/).

De 2e wedstrijd van de CD Evening competitie vind over 2 weken, op vrijdagvond 8 juni, plaats en zal worden georganiseerd door AV Haarlem. Inschrijven kan nog tot 3 juni via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/23199/Tot nu toe hebben zich 23 Lycurgus atleten ingeschreven voor deze wedstrijd maar dat moeten er natuurlijk veel meer worden. Gewoon lekker op vrijdagavond een wedstrijd in plaats van een training! Overigens is dat zo dat je niet verplicht bent om aan alle 4 de onderdelen die op een avond plaatsvinden mee te doen. Als er een onderdeel tussen zit dat je echt niet wilt/kunt doen mag je dat onderdeel gewoon overslaan.

Almar