U bent hier: Nieuws > Jeugd > 2e competitie MJD Ploeg 3

2e competitie MJD Ploeg 3

De 2e competitie op onze eigen baan is prima verlopen!
Complimenten aan alle atleten, medewerkers, trainers en ouders die van deze dag een succes gemaakt hebben!

Wat vertraagd volgt hier alsnog een verslagje van de Meiden D groep 3.

Omdat ik zelf helaas een paar keer ben weggestuurd, heb ik online op de baan de scores van alle dames bijgehouden via de site van atletiek.nu. Alle dames van deze groep hebben een PR gehaald op 1 of meerdere onderdelen. Een prestatie op zich!

De eerste dames van deze groep stonden ingepland voor de estafette. Snel verzamelen en vervolgens zijn ze aan de andere kant van de baan nog even gaan oefenen. Senna, Priscilla, Mara en Lionne hebben een keurige tijd gelopen van 39.69 s.

Snel opvolgend zijn de volgende onderdelen afgelegd. Esmee begon met hoogspringen. Vervolgens stond Fauve om 11.45 bij het kogelstoten en Floor bij het speerwerpen. Fauve heeft op dit onderdeel een PR neergezet op atletiek.nu. En ook voor Floor staat er een PR op het onderdeel speerwerpen, 16 meter vind ik een beste afstand.

Om 12.15 was Senna aan de beurt met hoogspringen en is daarmee met een hoogte van 1.35  2degeworden in deze competitie en ook hier staat weer een PR op de site.

Het volgende onderdeel voor Esmee was kogelstoten, waarbij ze toch even 311 punten binnen heeft weten te halen voor de groep. Ook voor Esmee is hiermee een PR weggeschreven op de site.

Na een broodje te hebben gegeten, stond Priscilla klaar om ver te springen. Na een paar keer inspringen heeft ze een afstand van 3.20 gesprongen.

Wat ik persoonlijk het zwaarste vindt van de atletiek onderdelen is de 1000 meter. Fauve, Floor en Mara hebben dit toch maar even gedaan. Top hoor!

Tussendoor hebben Lionne met Speerwerpen en Mara met verspringen ook nog beide een PR gehaald. Wat de teller van PR’s inmiddels op 6 heeft gebracht.

Als laatste onderdeel stond voor deze groep de 60 meter. Lionne (11.47), Priscilla (10.45) en Senna (9.55) hebben hier alle 3 wederom een PR mogen

Ik kan alleen nog maar zeggen, de hoeveelheid PR’s in deze tekst bewijzen maar dan ook deze dames een goede wedstrijd hebben gehad!

Arrianne
(Moeder van Priscilla)