U bent hier: Nieuws > Jeugd > Verslag 3e competitiewedstrijd Meisjes D - ploeg 1

Verslag 3e competitiewedstrijd Meisjes D - ploeg 1

Zaterdag 29 juni mei was de derde en laatste CD competitiedag bij NEA Volharding in Purmerend. Het beloofde een warme dag te worden, en het waaide stevig. Ondanks deze weersomstandigheden een dag waarop vele PR’s werden verbeterd waarbij vooral de ruime PR’s van Noelle en Femke bij het verspringen indruk maakten.

De dag begon voor de estafette-meiden: Alta, Isabelle, Lindsey en Noelle met een derde plaats op de 4x60 meter in 35.84 sec.

Daarnaast was er een tweede plaats voor Sascha en een derde plek voor Isabella op de 60m horden. Nynke kwam ook uit op dit onderdeel. Later op de dag kwam Nynke in actie op de 1000m waar zij een mooi PR liep met een tijd van 3.51. Leonie en Sascha werden respectievelijk 5e en 6op de 1000m.

Net als het verspringen ging het ook bij Hoog fantastisch: Lindsey sprong over 1.30 en dat was een PR. Net als Babette die met 1.35 ook een PR sprong.

Op de 60m sprint hadden de meiden flinke wind tegen, Alta werd hier 4e.

Bij het werpen sneuvelde er ook PR’s: Babbette (16.88) en Leonie (18.23) bij het discuswerpen. Bij het kogelstoten was het wederom raak voor Babbette met een PR van 9.14m en ook een PR voor Noelle met 6.85m.

Een mooie dag die de MD ploeg 1 een eerste plaats opleverde in het dag klassement. Overall, waren de 3 competitiedagen goed voor een 47e plek, van in totaal 218 ploegen. Meiden, mooi gestreden, jullie kunnen trost op jezelf zijn! Trainers en coördinatoren, bedankt voor het afgelopen seizoen.

Fijne vakantie allemaal, en misschien tot ziens op de Nationale D-spelen in september.

Hendrik Jan Haverkort.