U bent hier: Nieuws > Jeugd > Nationale C-spelen 2018

Nationale C-spelen 2018

Terwijl het nog heerlijk zomervakantie is, hebben een aantal C junioren afgelopen weekend hard gestreden om de nationale titels op de Nationale C-Spelen in Amsterdam!
AV Lycurgus werd vertegenwoordigd door 12 atleten, te weten:

Twan Deumers, Wesley Steenbakker, Wesley Beentjes, Bart Hoogmoed, Tobias Janssens, Wouter Konijn, Arend Plomp, Kalle Veldhuisen, Jelle Muller, Fleur Luttikhuizen, Fee Eising en Tessa van Herp. Helaas moest Seb Wals afmelden.
Dat de timing dit jaar niet optimaal was blijkt uit de uitslagen met helaas dit jaar geen podiumplaatsen voor Lycurgus...
De prestaties van Wouter Konijn waren opmerkelijk. Op de 300MH plaatste hij zich knap voor de finale, en eindigde hierin op de 5e plaats. Ook op HHS en Polshoog eindigde hij op de 5e plaats. Twan Deumers liep een mooi PR op de 800m van 2:09,27 en kwam daarmee op de 12e plaats uit. Op de 1500m liep hij naar de 8e plek in 4:34,71
Dat de vakantie nog teveel in de benen zat was merkbaar, en meerdere atleten waren niet helemaal tevreden over hun eigen prestatie... Maar Lycurgus heeft evengoed weer een mooi visitekaartje afgeven!
Atleten en trainers bedankt voor jullie bijdrage aan deze wedstrijd!
 
Voor de volledige uitslagen van alle Lycurgyanen:
 
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/16878/49/