U bent hier: Nieuws > Jeugd > Finale pupillenwedstrijd een groot succes!

Finale pupillenwedstrijd een groot succes!

Afgelopen zaterdag gingen we met een 8 -tal pupillenteams naar de finale in Haarlem.
De meiden van de A2 namen het voortouw in de openingsceremonie en de 2 beren met lycurgusshirt, die de meiden als mascotte hadden mee genomen trok zeker de aandacht.

Het werd mede dankzij het weer een prachtige dag met een goede vertegenwoordiging van blauw/ oranje op het podium. De sfeer binnen de ploegen is iets om trots op te zijn. Wat een plezier hebben ze met elkaar en dan ook nog goed presteren, een genot om naar te kijken!

De estafettes gingen prima en we zien een duidelijke progressie in alle teams. Met dank aan alle trainers die hierin een bijdrage hebben geleverd met trainen. Dat belooft nog wat voor de toekomst.

De meiden mini, met daarin Julia, Zoe, Amela, Fleur en Meike die hier voor het eerst op een finale stonden eindigden op een mooie 8ste plaats met een puntentotaal van 2622 pnt. Knap gedaan hoor meiden.

De jongens mini met Mees, Wout, Jasper, Collin en Luc waren in topvorm, ze snelden op de estafette naar een tweede plek. Wat een klasse. Ook eindigden ze op het podium met een mooie tweede plaats. Zij haalden een puntentotaal van 4371 pnt. Trainster Cindy was dan ook apetrots op deze kleine heren.

De Meisjes C , met daarin Pien, Berber, Isis, Mara en Resa liepen een voortreffelijke estafette en werden van alle series derde! Trainer Ruud had hier ook goed op geoefend en was dan ook erg blij met het resultaat. Helaas misten ze net het podium en werden uiteindelijk vierde met de ploeg met een puntentotaal van 4306 pnt. Een hele mooie prestatie van deze meiden.

De jongens B gingen van start met Mano, Jens, Bram, Kay en Dex. Dex mocht door het uitvallen van Storm deze plek invullen. Hij heeft dit dan ook voortreffelijk opgepakt. De mannen wisten ook heel wat Pr’s te verbeteren en wisten door de snelle estafette en de goede prestaties het podium te halen. Zij werden derde met een punten totaal van 5901 pnt. Wat een klasse van deze heren.

De meisjes B met Britt, Fenna, Tess, Emma en Florine deden het ook erg goed. Ze waren aan elkaar gewaagd en wisten het de tegenstanders erg moeilijk te maken. De meiden moesten in het laatste onderdeel alles op alles zetten om een podiumplek te halen. Fenna wist met een stoot van 5.57 het puntentotaal aan te scherpen, ook Britt, Tess, Florine en Emma wisten hun Pr te verbeteren. Dit resulteerde in een prachtige derde plek en een punten totaal van 5224. Als trainster ben ik dan ook super trots op deze meiden.

De jongens A1 gingen goed van start. Het team bestond uit Kay, Ivar, Brent, Jeepe en Gillion. De jongens hebben genoten van de dag en hebben er samen voor gezorgd dat er een mooi puntentotaal stond. Helaas niet genoeg voor het podium, maar wel iets om trots op te zijn. Zij eindigden op een 6de plaats met een puntentotaal van 5480 pnt.

De meiden van de A1, met daarin Mies, Elin, Nadine, Tara en Suzette hebben ook hun uiterste beste gedaan. Suzette die in de vroege ochtend nog haar dagindeling zag veranderen door een uitvaller, heeft dit perfect opgepakt en voortreffelijk meegedaan. Fijn zulke atleten die dan gelijk het team komen versterken. Top gedaan Suzette. Deze meiden eindigden op een mooie 8ste plaats met een puntentotaal van 4876 pnt.

De A2 meiden met daarin Kiamy, Julie, Britt, Babette en Mireille hadden hier hun laatste pupillenwedstrijd. Zij zorgden voor de nodige gezelligheid met hun mascotte en dat werd zeer gewaardeerd. Bij het hoogspringen werden er goede zaken gedaan. Zij bleven met de lycurgusmeiden als laatsten over. Uiteindelijk grepen ze net naast het podium en werden vierde met een puntentotaal van 6217 pnt. Top gedaan meiden!

Al met al een super geslaagde dag en extra dank aan alle ouders die hun steentje hebben bijgedragen in het begeleiden van de groepen.

Sabine en Tammy.