U bent hier: Nieuws > Jeugd > Cross-seizoen 2018/2019 geopend

Cross-seizoen 2018/2019 geopend

De eerste crosswedstrijd van 2018/2019 werd gehouden in Anna Paulowna.
Onze CD junioren waren in topvorm aanwezig!

Bij de JJC deed Wesley S. het heel goed en wist de 2e plaats te halen! Ook Sil, Jonne en Finn deden het prima in deze zware strijd!

Bij de MJC wist Tessa de 1e plaats te veroveren! Fee zat er vlak achter op de 4e plaats. Maar ook Amber, Sascha en Jada stonden hun mannetje! Keurig meiden!

De D1 jongens waren met Lars op de 4e plaats heel goed bezig! Ook Nassim, Youri, Stijn, Luca, Mike, Gijs, Jitse, Sem en Dex deden hun uiterste best! Super gelopen jongens!

Bij de Junioren D2-jongens waren er veel deelnemers van onze vereniging. Sven was op de 2e plaats de aanvoerder van de Lycurgustrein. Hierachter volgden Jannes, Timo, Salvador, Kevin en Tjeerd. Kort daarachter volgen Jop, Rodrigo, Jermain en Max. Goed gedaan mannen!

De meisjes D1 hadden slechts 5 deelnemers van Lycurgus...Zij liepen wel mooi allemaal in de top 20! Lara, Jasmin, Mireille, Aimee en Nadine hebben keurig gelopen! Top!

De meisjes D2 waren ook met 5 van Lycurgus aanwezig. Erzsi wist een keurige 10e plek te veroveren! Daarachter volgden Mila, Lonneke, Pleun, en Fauve met korte tussenpozen. Heel goed gedaan!

De volledige uislagen kunt u vinden via de volgende link:

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2018111004160

Wij danken de deelnemers voor het hoog houden van het blauw/oranje in de crosscompetitie. Ook de trainers allemaal weer bedankt voor hun inzet voor onze atleten!! Top!

De volgende cross zal gehouden worden in Castricum op zaterdag 15 december. Houd 'm vrij!!