U bent hier: Nieuws > Jeugd > VERSLAG PIETENTRAINING PUPILLEN BC & MINI'S

VERSLAG PIETENTRAINING PUPILLEN BC & MINI'S

Op zaterdagochtend 1 december hadden de pupillen BC & Mini’s een Pietentraining op de baan. Deze begon om 9.30 uur en eindigde rond 11.00 uur.

Rond 9.30 uur waren er al heel veel pupillen in afwachting van de Zwarte Pieten. Er waren zelfs 3 ondeugende kinderen die de Zwarte Pieten gingen zoeken in het clubgebouw. Nadat we ze voor de 2e keer (!!) naar buiten hadden gestuurd met de opdracht om alle kinderen die netjes buiten stonden te wachten heel hard ZWARTE PIET te laten roepen kwamen snel daarna de Zwarte Pieten al naar buiten. Dikke pret hadden de pupillen toen de Pieten in hun eigen grapje trapten, t.w. Piet kan je daarbij? Piet zegt: waarbij? En de kinderen riepen in koor AARDBEI!!

De Pieten namen daarna de kinderen mee naar de overzijde van de baan waar trainster Annebel er ineens met de zak met pepernoten vandoor ging. In opdracht van Piet gingen alle kinderen er achteraan om de pepernoten van Piet terug te halen. Toen Piet de pepernoten weer terug had gekregen gingen ze eerst aan alle kinderen en trainers pepernoten uitdelen. Daarna werden de groepen opgedeeld om een spellencircuit te gaan spelen. Rond 10.45 uur werden alle spullen opgeruimd en kwamen de kinderen naar binnen om even lekker limonade te drinken en nog meer pepernoten en schuimpjes te eten. Ook kregen ze van de Pieten allemaal een cadeautje. We zagen allemaal glunderende snoetjes met een mooi horloge in allerlei kleuren waarop ook nog eens een rekenmachine zat. Als het goed is zit er zelfs nog een stopwatch op ook.

Het was weer een zeer gezellige Pietentraining en de Pieten hebben alvast laten weten dat ze volgend jaar zeker weer langs willen komen want ze vonden het eigenlijk veel te leuk om jullie alweer te laten gaan.

Dus de hartelijke groeten van de Zwarte Pieten.