U bent hier: Nieuws > Jeugd > Cross Castricum CD-junioren

Cross Castricum CD-junioren

Zaterdag 15 december 2018 werd de 2e cross gehouden op het prachtige terrein van camping Bakkum.

Zoals gewoonlijk was Lycurgus weer sterk vertegenwoordigd.  Het blauw/oranje was goed te volgen tussen de kale bomen door.

Bij de JJC waren er 4 deelnemers van Lycurgus. Wesley S. had een topdag en kwam uit op de 2e plaats. Ook Finn, Sil en Jonne hadden een goede race en finishten vlak achter elkaar.

Bij de MJC kwam Tessa prachtig op een 3e plaats binnen, met Fee vlak achter haar als 5e. Sascha, Lian, Amber en Jada volgden met hele kleine tussenpozen hierachteraan.

De JJD 2 waren met een grote club aanwezig! Sven, Jannes, Timo Kevin & Jop wisten zich in de top 10 te lopen, keurig mannen! Respectievelijk op plaats 2, 3, 4 en 8 & 10. Maar ook de andere jongens stonden hun mannetje, Max, Jermain, Jasper, Mauro, Bram, Tjeerd en Sam liepen in de grote groep keurig hun race!

Van de JJD1 slechts 8 Lycurgianen. Maar wel hele goeie!!  Lars ging vanaf start erg goed en wist de 2e plaats te behouden. Ook Youri, Sjoerd (zijn afscheidswedstrijd!), Gijs, Kaan, Luka, Jitse en Dex liepen keurig hun race uit! 

Dan de MJD2, met Erszi, Leonie, Mila, Pleun, Lonneke, Lindsey en Fauve. Ook zij hebben super gelopen en hadden het na afloop lekker warm!

En als afsluiter de MJD1 met Babette, Jasmin, Mireille, Nadine, Anisa en Maud. Allemaal topmeiden die hun mannetje in het grote deelnemersveld wel staan!  Malin deed voor het eerst een cross mee, zij verkeek zich wat op de afstand en kon helaas geen tijd neerzetten, volgende keer beter!  

Wij zijn weer SUPER trots op alle CD junioren die mee hebben gedaan met deze cross!

De laatste cross zal gelopen worden op zaterdag 26 januari in Wieringenwerf, zet 'm alvast in de agenda. Na deze cross zullen de finalisten bekend worden, zowel de ploegen als individueel.

Voor de volledige uitslagen zie:

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2018121503111