U bent hier: Nieuws > Jeugd > Zomerseizoen 2019 van start met 1e competitie CD junioren in Edam

Zomerseizoen 2019 van start met 1e competitie CD junioren in Edam

Zaterdag 6 april was de eerste competitiewedstrijd voor de CD junioren. Dit keer georganiseerd door AV Edam, waar de sfeer gezellig en gemoedelijk was.

Met 12 ploegen van AV Lycurgus aan de start was er veel blauw/oranje op de (blauwe) baan bij Edam. Het weer viel iets tegen want de mist wilde niet erg optrekken. De atleten hadden hier geen last van, zij deden hun uiterste best mooie prestaties voor de ploegen neer te zetten!  De estafettes liepen voor veel ploegen gesmeerd! Voor enkele ploegen liep het iets minder gesmeerd en moest er overgelopen worden. Op alle onderdelen werd hard gewerkt! Er zijn vele PR's neergezet en aangescherpt! Er werd enorm aangemoedigd!  Het was een echte clubdag!

Wij willen alle trainers enorm bedanken voor de hele dag coachen! 

De juryleden die voor ons hebben gejureerd, Ellen, Jose, Hugo, Mieke, Barry en Corina,  geweldig bedankt!!  Zonder jury geen wedstrijd!

Alle andere hulpouders, ploegleiders en enthousiaste aanwezigen, bedankt!

Wij hebben nu alweer zin in de 2e competitiedag op zaterdag 25 mei!  Ook hiervoor geldt: we gaan ervan uit dat alle CD atleten meedoen, kun je niet, geef dit dat dan z.s.m. door via de mail.

Voor de volledige uitslagen zie atletiek.nu

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/26698/

Hierbij nog een klein persoonlijk verslagje:
 
Joey had een dik pr met discus. Met een worp van 23.28m.
 
Voor het eerst een 100m hrd. Dus ook een pr. Hij liep naast Joris in de serie. Zij liepen heel erg synchroon. En gaven onderweg zelfs een high five. Joey was met 0,02 honderdste niet iets eerder over de finish.