U bent hier: Nieuws > Jeugd > 1e wedstrijd CD Evening Games 2019

1e wedstrijd CD Evening Games 2019

Vrijdagavond 26 april was de 1e wedstrijd in een serie van 4 van de CD Evening Games. Aan de wedstrijd, die werd georganiseerd door AV Haarlemmermeer, deden 14 atleten van AV Lycurgus mee. 14 lijkt weinig maar doordat deze wedstrijd zowel in de vakantie als op de avond van de Koningsnacht werd gehouden waren er sowieso relatief weinig deelnemers. Bij de volgende wedstrijd, op 10 mei bij AV Trias, hopen we op meer deelnemers.
Maar de resultaten van onze 14 atleten mochten er weer zijn!

Onder een heerlijk avondzonnetje werden er weer een aantal persoonlijke records verbeterd. Bij de 1500 meter voor meisjes D zelfs door ALLE meisjes. Maar het was dan ook de eerste keer dat ze een 1500 meter liepen :-). Maar een PR is een PR. 


Trainer Edwin was aanwezig om de atleten technische aanwijzingen te geven. Zeker bij hoog- en verspringen zag je hier duidelijk de resultaten van! 

Bij de meisjes C had Tessa een heel goede avond met een 2e plaats op de 1500 meter en 3e plaats bij hoogspringen. In het algemeen klassement staat ze hiermee op de 1e plaats. Lian scoorde 2 PR's, op de 80 meter en de 1.500 meter. 
Bij de jongens C 2 PR's voor Tobias en o.a. een mooie 4e plek bij discus en een prachtige 2e plek op de 100 meter voor Bart, ook met een PR. 
Timo werd 2e op de 80 meter (PR) en 3e bij kogelstoten en staat 6e in het klassement. Tyrone liep een mooi PR op de 80 meter en Jop had zowel een PR op de 80 meter als bij speerwerpen! 
De meisjes D werden vertegenwoordigd door Babbette, Babette, Erzsi, Mila, Noëlle, Lara en Mireille. Vooral Mila had een topavond met maar liefst 3 PR's!! 

Alle uitslagen zijn te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/26227/49/.

Inschrijven voor de 2e wedstrijd op 10 mei kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/31340/ 

Inschrijven voor de 3e wedstrijd, die door ons wordt georganieerd en waar we uiteraard veel AV Lycurgus deelnemers verwachten kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/30252/ 

Almar