U bent hier: Nieuws > Jeugd > 2e CD junioren competitie was een topdag!

2e CD junioren competitie was een topdag!

Onder super goede weersomstandigheden werd zaterdag 25 mei de 2e competitieronde gehouden bij onze collega's van AV Zaanland.

Het was een prachtige dag maar het regende wel flink... PR's dan wel te verstaan!
Geweldige prestaties zijn neergezet door onze CD junioren!!
Niet iedereen was helemaal tevreden over zijn eigen prestaties, maar alle trainers waren dat over het algemeen wel zeker!!  Er werd door iedereen op en rond de baan flink aangemoedigd!
 
Onze dank gaat uit naar onze juryleden Corina, Monique, Barry, Winette en spontaan ook Danny voor hun inzet voor de grote groepen atleten!!  Zelfs ons jury opperhoofd Dea was de hele dag in touw bij het kogelstoten. Ook kwamen we onze eigen Luit & Ed tegen, die de hele voor het materiaal zorgden. Zonder jury & materiaalploeg immers geen wedstrijd!
 
Natuurlijk ook veel dank aan alle aanwezige trainers voor de hele dag coachen! Zelfs Leendert kwam even langs om aan te moedigen!
 
En dan ook dank aan alle ouders, familie en bekenden die deze dag zo gezellig maakten. Onder de 2 Lycurgus vlaggen was het Lycurgus kamp echt een gezellige campingplaats geworden!
 
De 3e en laatste ronde van de competitie zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni bij AV NEA Volharding in Purmerend. We rekenen op jullie deelname!  Zet 'm alvast in je agenda (als dit er nog niet instaat!).
Als je nu al weet dat je niet mee kunt doen laat dit dan zo spoedig mogelijk weten via een mail naar de CD junioren.
 
Natuurlijk vinden wij het  leuk om van de groepen een persoonlijk verslag te lezen dus klim nog even in de pen dan sturen wij deze nog rond!!
 
De volledige uitslagen zijn te vinden via atletiek.nu:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/27506/