U bent hier: Nieuws > Jeugd > 1e Cross seizoen 2019/2020

1e Cross seizoen 2019/2020

Gister, zaterdag 30 november, is het cross-seizoen 2019-2020 begonnen. Deze eerste cross werd georganiseerd door AV Hera. Op en rond de baan waren rondjes met verschillende lengtes uitgezet waarbij onze atleten een combinatie van verschillende rondes moesten afleggen om tot de gewenste afstand te komen.

Zowel de trainers als de atleten hadden na een blik op het parcours geen idee hoe het parcours nou precies in elkaar stak maar tijdens het rennen had daar gelukkig niemand last van. 
Al met al heeft AV Hera een cross parcours waar wij best een beetje jaloers op zijn! 

Bij zowel de D- als de C-junioren slaagden onze atleten erin om keurige prestaties neer te zetten. Hieronder een overzicht van de uitslag van (bijna) alle AV Lycurgus atleten. In het overzicht ontbreek Arvid Jansma. Arvid is pas kort lid en was helaas door ons bij de inschrijving over het hoofd gezien. Gelukkig mocht Arvid wel gewoon meelopen van de organisatie. 


 

De volledige uitslag vind je hier http://www.tigch.nl/cross/20192020/20191130-hera/uitslag.htm Wat helaas opvalt in dit overzicht is het lage aantal deelnemers bij de jongens D2, op 11 januari rekenen we op een groter opkomst!