U bent hier: Nieuws > Jeugd > Proeftraining/kennismaking met atletiek speciaal gericht op de ouders/verzorgers op 12 september

Proeftraining/kennismaking met atletiek speciaal gericht op de ouders/verzorgers op 12 september

Beste ouders, verzorgers van de pupillen,

Wij zijn altijd op zoek naar extra trainers/helpende handen op de baan tijdens de trainingen. Mocht u nadat u onderstaand bericht gelezen heeft interesse hebben geef u dan vooral op. Het is echt heel leuk om te doen.

Wij hopen op veel aanmeldingen.

Groetjes Maurice & Karin

Beste ouders en verzorgers,

Op zaterdag 12 september 2020 verzorgen wij een proeftraining / kennismaking met de atletieksport speciaal gericht op de ouders/verzorgers van onze pupillen.

Proefles / Kennismaking met de atletieksport speciaal gericht op de ouders/verzorgers van de pupillen. Mini / MPC/ JPC van 9.00 – 10.00. B & A -pupillen van 10.00 – 11.00.

Sportkleding is handig want we gaan na een korte introductie natuurlijk lekker zelf aan de slag!

Tijdens proefles/kennismaking geven we informatie over beleid en visie van Lycurgus ten aanzien van de jeugdtrainingen. Je krijgt ook informatie over de opbouw van de trainingen en de leerlijnen die voor de verschillende groepen zijn ontwikkeld. We volgen hierbij de richtlijnen van de Atletiekunie.

Na de theorie gaan we natuurlijk zelf aan de slag en ervaar je als ouder / verzorger hoe de trainingen in elkaar zitten.

Mocht je na deze proef-training enthousiast zijn en belangstelling hebben om als assistent-trainer te beginnen dan start in het najaar de nieuwe Assistent baanatletiek trainer 2 bij Lycurgus speciaal gericht op ouders van jeugdleden die graag willen helpen bij de trainingen van bijvoorbeeld onze recent gestarte jeugd-trainers.

Daarnaast starten we in het nieuwe seizoen met een master-groep die op de woensdagavond van 19.00-20.30 op de baan gaat trainen onder leiding van Rene van Houwelingen. Alle onderdelen komen hierbij aan bod. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij de loopgroepen die 3 keer per week zowel op de baan, weg en de duinen trainen! Op dinsdagavond verzorgen Annebel Jaarsma en Gino van Wijk de wekelijkse “no excuses” bootcamp waarbij alle spiergroepen aan de orde komen. Ook op dinsdag en vrijdagmorgen worden er trainingen bij Lycurgus aangeboden.

Help je liever mee bij de wedstrijden als jury-lid dan kan dat natuurlijk ook; in het winter-seizoen hopen we in onze hal weer een aantal indoor-wedstrijden voor onze eigen jeugd te organiseren. Op 9 januari 2021 zal op ons eigen terrein de eerste competitie-cross bij Lycurgus worden gehouden! Hiervoor hebben we natuurlijk ook heel veel vrijwilligers nodig.

Vanwege de Corona-voorschriften vinden we het prettig als jullie je voor de proefles van zaterdag 12 september aanmelden. Aanmelden kan door in een “reply” op dit bericht aan te geven dat je mee wilt doen. Graag je naam en tijd (9.00 of 10.00) aangeven (Ik doe graag mee: naam en tijd).

Deelname is vrijblijvend. Iedereen is van harte welkom; start en finish van de demonstratie-trainingen vallen samen met de reguliere trainingen van de pupillen.

We hopen jullie allemaal op zaterdag 12 september te zien!

Met sportieve groet,

Ruud, Annebel & Jan