U bent hier: Nieuws > Jeugd > Een diepe buiging!

Een diepe buiging!

Oprecht een diepe buiging voor ieders geweldige inzet tijdens de 2e virtuele CD competitiewedstrijd van gister.

Een diepe buiging voor Edwin die een geweldig schema heeft opgesteld waardoor we met relatief weinig juryleden de wedstrijd konden doen.
Een diepe buiging voor Luit, Nico, Piet en Simon die van ’s ochtends vroeg tot aan het eind van de wedstrijd er voor zorgden dat al het materiaal op het juiste moment op de juiste plek stond.
Een diepe buiging voor Debbie en Astrid die gedurende de wedstrijd iedereen van eten en drinken hebben voorzien.
Een diepe buiging voor Raisa die voor het eerst het secretariaat heeft bemand en alle uitslagen heeft ingevoerd in atletiek.nu en geprint.
Een diepe buiging voor Yrjo die als microfonist iedereen op de baan op de hoogte hield van de prestaties en atleten opriep om naar hun onderdeel te gaan.
Een diepe buiging voor Karin die haar rol als commissaris van vertrek met verve vervulde (waardoor ik als starter een makkelijke taak had).
Een diepe buiging voor alle aanwezige trainers voor het begeleiden van de atleten.
Een extra diepe buiging voor de ouders en trainers (Andre, Astrid , Barry, Bart, Bert, Corina, Elke, Elmer, Eric, Frank, Gio, Jessica, Kristien, Laura, Liselotte, Marco, Mark, Onno, Raymond, Richard, Ronald, Sandra, Susanne, Tanja, Wesley, Winette) die de hele dag bij alle onderdelen hebben gemeten, geklokt, geharkt, lat teruggelegd en geschreven.
En de allerdiepste buiging voor Dea die, ondanks dat ik had aangekondigd dat wij de wedstrijd helemaal in eigen beheer zouden organiseren, op de wedstrijddag aanwezig was als hoofdscheidsrechter en vraagbaak voor ouders die nog geen/minder ervaring hadden met jureren. En in de dagen voor de wedstrijd voor mij als vraagbaak diende.

Dus nogmaals, een hele diepe buiging voor iedereen die gister heeft geholpen om niet alleen de wedstrijd mogelijk te maken, maar vooral ook om de wedstrijd tot een groot succes te maken!

Mvg,
Almar