U bent hier: Nieuws > Jeugd > AV Lycurgus goed vertegenwoordigd op Nationale C-spele

AV Lycurgus goed vertegenwoordigd op Nationale C-spele

Afgelopen weekend vonden de Nationale C-spelen plaats, het officieuze NK voor C-junioren. Bij AAC in Amsterdam streed de creme-de-la-creme van de Nederlandse atletiek twee dagen om de medailles.

Voor AV Lycurgus deden de volgende atleten mee:
Sven, 150m, 300mH, Ver
Timo, 1500m
Tyrone, Discus, Kogel, Kogelslingeren
Kevin, 1500m
Youri, 150m, 300m
Mikai, 100m, 150m, Speer, Kogel
Babette B., 800m, Hoog
Mila, 80m, Estafette
Léonie, Discus, Kogel
Erzsi, 80m, 150m, Ver, Estafette
Altagracia, 80m, 150m, 80mH, Estafette
Joyce, 80mH, 300mH
Sanne, 80m, Speer, Kogel
Lindsey, 300mH, Hoog
Julie, Hoog, Estafette
Jasmin, Discus

Het deelnemersveld was echt geweldig sterk en helaas hebben onze atleten geen medailles gewonnen. Wel waren er finaleplaatsen voor Sven (verspringen, moest helaas opgeven met een blessure), Tyrone (discus), Mikai (kogelstoten) en Léonie (discus).
Daarnaast hebben veel atleten wel weer 1 of meerdere persoonlijke records aangescherpt!

Dit soort wedstrijden, waarbij je strijdt tegen de absolute top van Nederland, zijn enorm waardevol voor je ontwikkeling als atleet. Ook al win je geen medailles, je leert enorm van je concurrenten en de hele situatie!

Uiteraard ook heel veel dank aan de trainers (Edwin, Jannet, Jelmer, Margreet, Tom, Wim) die 1 of soms zelfs 2 dagen aanwezig waren in Amsterdam om hun atleten te begeleiden. 

Op zondag 12 september zijn de D-atleten aan de beurt voor hun Nationale D-spelen! Ook hier is AV Lycurgus goed vertegenwoordigd door 13 atleten! Wij wensen jullie nu vast heel veel succes en ga vooral ook genieten!