U bent hier: Nieuws > Loopgroepen > Met 60 leden van A.V. Lycurgus naar Lübeck

Met 60 leden van A.V. Lycurgus naar Lübeck

Op vrijdag 11 oktober stonden 60 leden van onze vereniging op de Marslaan (bij de oude baan) in Krommenie klaar om in de touringcar te stappen en naar Lübeck te reizen om daar mee te doen met verschillende loopafstanden.

Na een voorspoedige heenreis en een gezamenlijk diner in ons Hostel, werden er groepjes gevormd en verschillende spellen gespeeld. De organiserende atletiek vereniging kwam de startnummers in het Hostel brengen (super service!). Op het einde werd er nog een quiz gehouden welke vragen die werden gesteld over onze eigen vereniging gingen.

De volgende morgen werd in een aangrenzend park een lichte training gedaan. De middag werd besteed aan een stadswandeling met gids, welke door de atletiekvereniging werd aangeboden. Vele interessante bezienswaardigheden in deze prachtige Hanze stad werden bezocht.

Op zondag morgen stonden de lopers al vroeg te trappelen van ongeduld om met de verschillende afstanden mee te doen. Er was een hele en halve Marathon, een 10  en 4.2 km loop plus 10 km wandelen. Er zijn mooie tijden gelopen waarbij iedereen tevreden was over de loop en de organisatie. Om 23.00 uur arriveerden we weer in Krommenie waar iedereen voldaan afscheid van elkaar nam. Het was weer een prachtige reis!