U bent hier: Nieuws > Loopgroepen > Najaars Start-to-Run toch met succes afgesloten.

Najaars Start-to-Run toch met succes afgesloten.

Deelnemers Start-to-Run volbrachten hun afsluitende 3 km.

Met strikte inachtneming van de nieuwste strenge corona maatregelen vertrokken vanmorgen vanaf de parkeerpaats de looptrainers Reina, René, Remco, Janetta, Paul, Irene, Lonie, Sander en Gretha steeds in groepjes van 4 of zelfs nog minder op gepaste afstand met de start-to-runners. 
Het was fantastisch loopweer. Dankzij de gedegen voorbereiding, de enthousiaste begeleiding van de trainers en natuurlijk hun eigen doorzettingsvermogen volbrachten alle deelnemers de 3 km. Vanzelfsprekend stond Marri bij de finish streep allen op te wachten. Fantastisch. 
Namens het bestuur van de sectie loopgroepen willen wij heel graag Henk Hollemans bedanken. Henk organiseerde voor de 10de keer succesvolle Start-to-Runs. Adriaan neemt het stokje van Henk over.
Ook onze dank aan alle trainers die op dinsdag- en donderdagavond en zaterdagochtend de lopers en loopsters hebben getraind. 
Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met hun prachtige prestatie. 

Laten we hopen dat de zeer strenge maatregelen binnenkort kunnen worden versoepeld, zodat trainen in groter groepsverband weer mogelijk wordt.