U bent hier: Nieuws > Loopgroepen > GEANNULEERD: Geen trainingen in de avond

GEANNULEERD: Geen trainingen in de avond

We zijn helaas genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het geven van trainingen op dinsdag- en donderdagavond door de aangescherpte Corona regels van de rijksoverheid.

Beste Lopers,

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen. We zijn helaas genoodzaakt om voorlopig te stoppen met het geven van trainingen op dinsdag- en donderdagavond door de aangescherpte Corona regels van de rijksoverheid. Met de huidige regels is het alleen mogelijk om overdag trainingen te verzorgen. De zaterdag en overdag trainingen zullen dus gewoon blijven doorgaan.

Zoals gezegd, is de reden dat we dit nu hebben moeten besluiten omdat de regels voor het sporten na 17:00 verder zijn aangescherpt. De trainingen zoals we die nu hebben geven, waarbij we vanaf eenzelfde locatie vertrekken en meerdere groepen van 4 lopers laten trainen met 1 trainer, worden gezien als een training in georganiseerd verband en zijn daarmee niet meer toegestaan. Deze maatregel is na ons besluit om de trainingen voort te zetten, toegevoegd aan het pakket aan maatregelen die de rijksoverheid heeft afgekondigd. 

De mogelijkheden om te trainen zijn nu als volgt:

  • Dinsdagochtend om 09.00 uur
  • Vrijdagochtend om 09.00 uur
  • Zaterdagochtend om 09.30 uur 

Verder zullen de trainers jullie van suggesties voorzien om zelfstandig te trainen in de avond.

Wij vinden het enorm spijtig om deze beslissing te moeten nemen. We gaan uit van jullie begrip en hopen dat we weer snel ook s’avonds met elkaar kunnen trainen.

 

Sportieve groet,

Frank Post en Coördinatoren Loopgroepen