U bent hier: Nieuws > Nk meerkamp > meer sponsornieuws NK meerkamp mannen en vrouwen U18 & U20

meer sponsornieuws NK meerkamp mannen en vrouwen U18 & U20

Terwijl het coronavirus nog meer om zich heen grijpt en zelfs het onduidelijk wordt of de olympische spelen doorgaan gaan we voort met de voorbereiding voor het NK meerkamp atletiek mannen en vrouwen U18 en U20 op 13 en 14 juin 2020.
Eerder lieten we al weten dat het mogelijk is om afzonderlijke onderdelen te adopteren maar een andere mogelijke vorm van sponsoring is die in natura.

Onze vrijwilligers moeten natuurlijk op die dagen ook voorzien worden van een natje en droogje.

We zijn blij dat echte bakker Piet Kerssens bereid is gevonden om de lunchpakketten voor de vrijwilligers aan het evenement te verzorgen. Het van oorsprong uit  Krommenie afkomstig bedrijf Echte bakker Piet Kerssens is tegenwoordig op diverse plaatsen in de Zaanstreek en Kennemerland te vinden.

Ook wordt er gezocht naar mogelijkheden om het evenement verder aan te kleden. Wie het terrein van AV Lycurgus tijdens het evenement zal betreden loopt dan over een pad omringd door kruiwagens met planten en bloemen die wij via Welkoop Wormerveer geleverd krijgen. Tevens zal de aankleding van het erepodium door Welkoop geregeld worden. Welkoop is te vinden in het shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer.

De prijswinnaars na afloop van de meerkamp zullen door het bedrijf Floribundus in de bloemen gezet worden bij de prijsuitreiking.

Floribundus is een jong bedrijf uit Wormerveer gevestigd aan de Zaanweg in Wormerveer waar je voor bloemen en planten terecht kunt, maar dat ook vele verschillende workshops verzorgt met betrekking tot bloemverzorging en –aankleding.

Met de opbouw van alles voor het evenement zal vroegtijdig begonnen worden en bij diverse sponsors moeten we materialen ophalen. We zijn blij dat automobielbedrijf Schoone uit Krommenie  een bestelauto te beschikking stelt waardoor dit transport makkelijk gedaan kan worden.  Gevestigd aan de Zuiderhoofdstraat kan je bij Schoone terecht voor onderhoud van je auto en ook als je tijdelijk een auto nodig hebt kan je hier terecht.

Ook zijn er weer nieuwe bedrijven die verschillende onderdelen van het evenement adopteren

Het Zaanse evenementenbedrijf Broeks Events zal dit jaar het speerwerpen bij de mannen U20 adopteren.

Onder het motto ‘Alles kan en niets moet’ gaat Broeks Event samen met haar klanten op zoek naar de mogelijkheden die aansluiten bij de wensen en budget voor een leuk sportief evenement/ uitje. Zij nemen graag alle zorgen rond de organisatie uit handen van de aanvrager, zodat de mensen alleen maar hoeven te genieten.

Een van de gebruikers van het atletiekcomplex is het bedrijf Physicare.  Zij hebben de onderdelen 800 meter mannen U 20 en de 400 meter vrouwen U18 geadopteert.

het bedrijf verkoop een electrostimulatie apparaat dat veel gebruikt wordt om blessures te helpen te verhelpen.  bij heel veel grote voetbalclubs is het apparaat in gebruik en ook in de atletiekwereld wordt het gebruikt.

We zijn uiteraard alle bedrijven dankbaar voor hun sponsoring van ons evenement