U bent hier: Nieuws > Nk meerkamp > AV Lycurgus organiseert Nederlands Kampioenschap Meerkamp U20/U18 op 5 / 6 juni 2021

AV Lycurgus organiseert Nederlands Kampioenschap Meerkamp U20/U18 op 5 / 6 juni 2021

KOM JIJ MEEHELPEN MET DE ORGANISATIE?

Hoewel we midden in de lockdown zitten wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het evenement dat op 5 en 6 juni bij AV Lycurgus zal plaatsvinden.

 

Het chronoloog is in grote lijnen klaar en er wordt nu binnen de club gekeken op welke wijze er een bijprogramma voor allerlei categorieën omheen gemaakt kan worden.

De mensen van het accommodatiebeheer zijn druk bezig met het klaarmaken en controleren van het materiaal en op diverse terreinen wordt gewerkt aan het rondbreien van de draaiboeken.

Zo is bijvoorbeeld het draaiboek opening evenement grotendeels klaar. We konden hier verder mee aan de slag nadat we de toezegging van de Wethouder Sportzaken Gerard Slegers hadden gekregen om de opening van het evenement te doen op zaterdag 5 juni 2021. 

Gelukkig hebben ook het merendeel van de sponsors, die in 2020 het evenement zouden steunen ook dit jaar weer hun medewerking toegezegd.

Een aantal atleten van AV Lycurgus zijn ook hard aan het trainen om zich voor dit kampioenschap te plaatsen.

Maar om het evenement goed te organiseren is veel hulp nodig. Naast juryleden ook veel mensen die op allerlei terreinen(opbouw, catering, ontvangst gasten, klaarzetten materialen, kledingmandjes tillen, afbouw) kunnen helpen. Dus wil u helpen  geef u dan op bij het organisatiecomité (nkmeerkamp@avlycurgus.nl of wedstrijdsecretariaat@avlycurgus.nl).