U bent hier: Nieuws > Omzoom > Verdere herstelwerkzaamheden atletiekbaan gestart

Verdere herstelwerkzaamheden atletiekbaan gestart

Afgelopen woensdag 14 maart is Polytan gearriveerd die deze herstelwerkzaamheden aan de baan gaat uitvoeren. De duur van deze herstelwerkzaamheden is onbekend en weerafhankelijk. Gedurende de werkzaamheden zullen delen van de baan worden afgezet.

Via deze weg willen we jullie informeren over de huidige status van de baan. Onze baan is door zowel de Atletiekunie als de ISA sportkeuring gekeurd. Hierbij zijn de nodige bevindingen geconstateerd die hersteld dienen te worden. Met het nieuwe outdoor seizoen voor de deur is de urgentie hoog dat de baan zo spoedig mogelijk hersteld wordt. Daarnaast dienen alle groenstroken rondom de baan hersteld en ingezaaid te worden. Afgelopen weken is er intensief contact geweest met de eigenaar (gemeente) en gebruiker (Lycurgus) om deze herstelwerkzaamheden zo snel mogelijk te starten.

Bij deze het uitdrukkelijke verzoek rekening te houden met deze herstelwerkzaamheden. Daarnaast staat naast het herstel van de baan veiligheid voorop. Verplaats geen afzettingen die door Polytan zijn geplaatst in verband met deze werkzaamheden en jullie veiligheid.
 
We hopen de komende week in een vervolggesprek met de gemeente duidelijkheid te krijgen wanneer alle herstelwerkzaamheden zullen zijn afgerond.
 
Met vriendelijke groeten,

Siem Vriend