U bent hier: Nieuws > Senioren-jab > Saens succes in Heerhugowaard & Apeldoorn

Saens succes in Heerhugowaard & Apeldoorn

De balans kan worden opgemaakt! De voorrondes van de wintercross-competitie zijn voorbij! Nog even en we weten wie zich hebben geplaatst voor de grote finale die op 17 maart in Soest plaats zal vinden!

Terwijl gisteren in Heerhugowaard de 3e crosswedstrijd werd gehouden, waar overigens maar liefst 120 jeugdleden aan mee deden, werd er in Apeldoorn gestreden om de nodige persoonlijke records. PR's die nodig zijn om je (beter) te kunnen plaatsen voor de komende Nederlands kampioenschappen indoor 2018.

Het is een tijd geleden dat er zoveel junioren & senioren van Lycurgus aan de start stonden voor een en dezelfde individuele indoorwedstrijd: de PEC-indoor  2018.

Onder deze deelnemers  een groot aantal die zich al heel veel jaar verdienstelijk maken voor Lycurgus. Veel van deze atleten zijn al vanaf kleine pupil voor onze club actief en na zoveel jaar nog steeds in de uitslagen bovenin te vinden! Iets waar we trots op mogen zijn. Het bewijs is op www.atletiek.nu terug te lezen bij de uitslagen!

Onze atleten maken zich op voor de komende NK indoor wedstrijden. De masters en meerkampers bijten de spits af op 2-4 februari. De A/B junioren zijn het weekend hierna aan de beurt, t.w. 10/11 februari. En de senioren sluiten dan het seizoen af met hun NK op 17/18 februari.