U bent hier: Nieuws > Senioren-jab > Zilver voor Menno en Tanja en Brons voor Pauline en Thomas tijdens het NK Indoor in Apeldoorn

Zilver voor Menno en Tanja en Brons voor Pauline en Thomas tijdens het NK Indoor in Apeldoorn

Vanwege het slechte weer tijdens het NK indoor masters waardoor atleten niet naar Apeldoorn konden komen, was besloten om de rest van de onderdelen te verwerken tijdens het NK Indoor senioren.
En ziedaar Tanja van der Plas veroverde bij de vrouwen masters 35+ een tweede plaats op de 200m in 27.32s. Dat betekende een Zilveren medaille.

Bij het Polshoog heren was voorspeld dat het een tweegevecht zou worden tussen Rutger Koppelaar van AV Ilion en onze Menno Vloon. Dat gevecht werd gewonnen door Rutger met een sprong van 5.75m. Menno bleef steken op 5.60m en moest genoegen nemen met het Zilver.

Dat Pauline Hondema bij het Verspringen vrouwen een medaille zou winnen, was bijna zeker. Het werd Brons met als vesrste sprong 6.03m. Haar reeks was: 5.96m – 6.03m – 5.95m – x – x – 5.51m.

Thomas Ticheloven vestigde een mooie PR bij het Hink-Stap-Sprong. Er werd voor Thomas 14.37m opgemeten. Dat betekende Brons. Het clubrecord dat al sinds 1994 op 14.50m staat begint dichterbij te komen.

Bij het Hoogspringen veroverde Dave Brandhoff een 5e plaats door precies 2.00m te springen. Jelmer van Diepen haalde 1.88m en dat was goed voor een achtste klassering.

Tot slot finishte Gaeonn Meijer als 7e in zijn serie op de 60m in 7.21s. Dat was niet snel genoeg om door te gaan naar de ½ finale.

Morgen is de slotdag van een reeks Nederlandse kampioenschappen indoor. Veel succes allemaal.

Dea