U bent hier: Nieuws > Wedstrijden > Het idee Indoor meerkampen werd geboren en de raderen gingen draaien.

Het idee Indoor meerkampen werd geboren en de raderen gingen draaien.

Die raderen liepen o.a. via meerkamptrainer Enno Tjepkema, zijn landelijke collega’s, jurysectie leden, ET vertegenwoordigster, wedstrijdorganisatie, kantinebeheerders, accommodatiebeheerder en vertegenwoordiger van de indoorhal.
Uiteindelijk kwamen in het weekend van 4 en 5 januari 2020 de indoormeerkampen op de AU kalender te staan.

Twee betrokken tijdschemamakers gingen aan de slag en het licht ging ook op groen voor CD junioren vierkampen en sprinttweekampen.
Maar dan kwam de brandende vraag over de 800 en 1000m. De atletengroep van Enno testte de 200m indoor rondbaan in onze hal. Conclusie: De bochten zijn te krap. De ET ploeg van Holland Haarlem was bereid om voor 5 volle mila series hun elektronische finish apparatuur op onze accommodatie op te bouwen.

Vooral bij de BC junioren liepen de inschrijvingen zo goed, dat de limiet van 20 spoedig werd bereikt en er reserves op de lijsten kwamen.

Na de vaststelling dat er voor de zaterdag zeven AV Lycurgus juryleden beschikbaar waren en voor de zondag slechts vijf, moest de jurycoördinator aan de bak om hulpouders in te schakelen. Dat lukte en met een gerust hart konden de meerkampen beginnen. De wedstrijdleider van de tweede dag had er voor gezorgd dat er per dag 2 microfonisten en 2 scheidsrechters waren. Echt geweldig.

Graag willen wij alle medewerkers bedanken die deze twee lange dagen in touw zijn geweest. Allemaal hartstikke bedankt.

De uitslagen zijn te vinden op:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32244/

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32614/

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32615/

Dea Leertouwer

 

Fotoalbum Joyce Schoonebeek (dag1)

Fotoalbum Wim Vriezen (dag 1)
Fotoalbum Wim Vriezen (dag 2)

 

Deze foto genomen door onze secretaris Margreet van 20 B junioren in de rij voor het inspringen bij Polshoog is werkelijk uniek.