U bent hier: Nieuws > Wedstrijden > De vrijwillige kans op NK Meerkamp 2020

De vrijwillige kans op NK Meerkamp 2020

Terwijl het NK meerkamp indoor bezig is wordt er bij AV lycurgus hard gewerkt aan de voorbereiding van de NK meerkamp U18&u20.
Bij onze vereniging houden we er van een handschoen op te pakken. Natuurlijk om de boel schoon te houden, maar veel vaker nog om uitdagingen aan te gaan. Een wel zeer bijzondere ‘challenge’ staat voor 13 en 14 juni 2020 op de agenda. Wellicht een voorbode van nog veel meer mooie ontmoetingen.

Die twee dagen zal A.V. Lycurgus namelijk de NK Meerkamp Junioren U18/U20 organiseren op onze atletiekbaan in Assendelft aan het Jaap Bootpad 4. Dat zorgt nu al voor opwinding. De nationale top naar Assendelft (ca 80 atleten)! En die top verdient natuurlijk een topbehandeling door de vrijwillige toppers van onze club!

Tegelijkertijd met het NK meerkamp zal er een sideprogramma zijn. Het geschatte aantal deelnemers over die twee dagen bedraagt 280 personen. Bij een meerkamp zijn er meerdere onderdelen en daardoor zijn er meerdere mensen nodig die hulp kunnen bieden.

Vandaar nu al deze oproep om de organisatie te voorzien van extra handjes. Meld u aan via : wedstrijdsecretariaat@avlycurgus.nl