U bent hier: Nieuws > Wedstrijden > Organisatie en alle medewerkers NK MK U18 U20 draaiden warm voor 4 en 5 september

Organisatie en alle medewerkers NK MK U18 U20 draaiden warm voor 4 en 5 september

Try out NK MK U18 U20 zeer geslaagd

Zodra bekend was dat wij het NK MK U18 U20 pas in september mochten organiseren claimde meerkamptrainer Enno Tjepkema het reeds vaststaande weekend 5 en 6 juni voor zijn meerkampatleten. Ter opvulling werden er op zaterdag meerkampen voor onze pupillen toegevoegd. Voor de zondag kwamen er onderdelen voor de CD junioren op het programma. Daarnaast kwam er voor de jongens C een 8 kamp en voor de meisjes C een 7 kamp bij. En om het nog ingewikkelder te maken werden er ook losse onderdelen vanaf U18 t/m masters toegevoegd die ook in de 10 kamp mannen en 7 kamp vrouwen voorkwamen. Al met al werd het een zeer ingewikkeld wedstrijdprogramma. 
Fantastisch was dat vanaf zaterdag 5 juni de kleedkamers en kantine weer open mochten. Echt top. 
De juryleden die al hun agenda's hadden geblokt voor het NK MK werden benaderd om in dit weekend toch te komen helpen. Dat lukte heel goed. Pupillen ouders die 15 mei massaal en enthousiast hadden geholpen bij de onderlinge pupillen wedstrijd waren verbaasd dat zij nu niet gevraagd werden.  
Alle uitslagen zijn te vinden op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/34648/
Te lezen is dat de 10 kamp U18 bij de mannen werd gewonnen door Jelle Múller met 5680 p.
Harm Janssens werd 1e bij de 10 kamp  U20, maar kwam niet uit op de laatste twee onderdelen.
Eerste Lycurgiaan bij de U18 vrouwen werd Loes Winter met 3241p.
Om toch wat meer tegenstand te hebben was geregeld dat de regio meerkamp atleten mee mochten doen.
Mikai Snoek werd sterke winnaar van de 8 kamp JC met 4814p en Alta Herkul was 1e Lycurgiane op de 7 kamp MC  met 3447 punten.

Traditiegetrouw waren er prijsuitreikingen bij de pupillen. Tien keer mochten de nummers 1, 2 en 3 op het erepodium plaats nemen. Hier zijn foto's van genomen door André Swart.
Graag willen wij de ruim 40 medewerkers van de zaterdag en ook dit aantal medewerkers van de zondag heel hartelijk bedanken voor hun grandioze medewerking. 

JPA1

 

JPA2

    

 

MPA1

    

 

MPA2