U bent hier: Loopgroepen > Start to Run

Welkom bij Start to Run

Starten met Hardlopen gaat weer beginnen op

zaterdag 30 september!


Wil je beginnen met hardlopen of ben je geblesseerd geweest en heb je een lange tijd niet kunnen hardgelopen?

Dan is dit je kans! SCHRIJF JE HIER IN via deze link voor de cursus: STARTEN MET HARDLOPEN bij AV Lycurgus. De cursus duurt 13 weken. De kosten van de cursus zijn € 49,95 inclusief een gratis Lycurgus hardloopshirt van het merk Craft.

Doe gezellig mee, “Samen lopen is leuker dan alleen”

We gaan gezamenlijk beginnen met hardlopen! In 13 weken tijd trainen we naar ongeveer 5 km onafgebroken hardlopen. Daarna krijg je door Lycurgus aangeboden om 4 weken gratis door te trainen, zodat je aansluiting vindt bij de reguliere hardloopgroepen. De Start met Hardlopen groep traint elke zaterdagochtend om 09.30 uur en op dinsdagavond om 19.15 uur op of rond onze atletiekbaan in Assendelft. Diverse trainers begeleiden de lopers en zorgen ervoor dat er rustig aan wordt opgebouwd. Daarnaast zal er veel informatie worden gedeeld over het hardlopen algemeen (hardloopschoenen en kleding) en ook specifiek over bijvoorbeeld over de hardlooptechniek. Gezelligheid staat centraal. De kantine is na de training open voor kop koffie of thee!

Doe het NU want VOL = VOL!

Vraag jij je af, is dit iets voor mij? Neem dan direct contact op met een van de trainers via deze link. We beantwoorden graag je vragen!

Tot snel bij Lycurgus STARTEN MET HARDLOPEN