Laatste Nieuws

Lycurgus atletes zegevieren tijdens de Harry Schulting Games in Vught

Sharona Bakker snelt naar een PR op de 100m horden. lees verder »

COMPETITIE PUPILLEN ZATERDAG 15 MEI

Beste pupillen, ouders, verzorgers, Als u uw zoon/dochter voor deze wedstrijd heeft afgemeld heeft hij/zij deze zaterdag GEEN trainen. lees verder »

Zeer natte Ter Specke in Lisse

De Ter Specke had vandaag 08.05.2021 de eer als eerste kwalificatiewedstrijd. lees verder »

NK meerkamp U20/U18 uitgesteld naar 4/5 september 2021

Tot op heden zijn er geen versoepelingen voor de atletiek aangekondigd. Als organisatiecomité weten we niet in welke vorm en met welke beperkingen de NK doorgang kan vinden. Ook zijn door deze beperkingen de kwalificatie en het selectieproces een probleem. lees verder »

Organisatie eerste baanwedstrijd outdoor seizoen 2021 fantastisch verlopen.

Virtuele onderlinge CD junioren competitie op zaterdag 17 april mocht de spits afbijten. lees verder »

PUPILLENCOMPETITIE 15 mei 2021

Beste pupillen, ouders/verzorgers, Op 10 april jl. zouden wij onze 1e pupillencompetitie hebben, deze is i.v.m. corona afgelast. Nu hebben wij besloten deze wedstrijd alsnog te laten plaatsvinden, maar dan op zaterdag 15 mei 2021. Deze wedstrijd is net als de andere competities verplicht (!!). Kan je niet meedoen laat dit ons dan z.s.m. weten, dit ook i.v.m. het opstellen van de estafetteploegen. lees verder »

BETER LAAT DAN NOOIT

De wisselbekers over 2019 zijn eindelijk uitgereikt. lees verder »

De maandagavondwedstrijden gaan van start!

Maandag 12 april zullen de maandagavondwedstrijden weer gaan starten! lees verder »

Presentatie Algemene Ledenvergadering op 29 maart 2021

Beste Leden van AV Lycurgus, Hierbij ontvangt u de presentatie van de Algemene Ledenvergadering dd 29 maart 2021. lees verder »

Uitslag onderlinge cross 27 maart

Gister hebben we de laatste onderlinge cross van dit seizoen gehouden. We hadden weer geluk met het weer, hoewel de wind best koud was. Hieronder de uitslagen van gister met daarachter ook de tijden van de 1e en de 2e cross. Het eindklassement, waarbij we de beste 2 uitslagen laten meetellen, zal ook zo snel mogelijk worden gemaakt. Wij zijn echt supertrots op jullie allemaal en gaan er vanuit dat we komende winter weer tegen atleten van andere clubs mogen crossen! Oh ja, voor die atleten die gister niet meer konden doen maar wel aan 1 van de vorige crossen hebben meegedaan: jullie krijgen nog zo’n mooi AV Lycurgus polsbandje. lees verder »

Karin van Deudekom-Wester benoemd tot Lid van Verdienste

Karin heeft zo'n veelzijdige lange staat van dienst bij Lycurgus dat het bestuur unaniem heeft besloten haar tot Lid van Verdienste te benoemen. lees verder »

Sponsorkliks

Wederom een prima maand februari voor AV Lycurgus dankzij uw deelname aan Sponsorkliks   lees verder »

Nog een kleine 90 dagen voor het NK meerkamp U20&U18 begint!

We zitten nog midden in de lockdown maar op 5 en 6 juni zal bij AV Lycurgus het NK meerkamp mannen en vrouwen U20&U18 plaatsvinden. Dat is nog een kleine 90 dagen verder dan nu. lees verder »

Gedeelde 5e plaats voor Menno in de finale polsstokhoog in Torun

5.70m was vandaag 7 maart tijdens het EK in Polen voor Menno goed voor een 5e plaats in de einduitslag. lees verder »

Uitslag onderlinge cross 27 februari

Afgelopen zaterdag hebben wij wederom een erg geslaagde onderlinge cross georganiseerd. Hieronder staan de uitslagen. De eerste tijd achter de naam is de tijd van deze cross, de tweede tijd is de tijd van de cross in Januari. lees verder »

Menno Vloon verbetert tweemaal zijn eigen Nederlandse indoorrecord polshoog

In Clermont Ferrand springt Menno tijdens de Perche Elite Tour 5.96m lees verder »

Romy Dannenburg verbetert clubrecord 60m Horden uit 1988 tijdens de 2e dag van het NK Indoor

Romy kwam in haar serie 60m horden tot een 4e plaats. Dit was van de drie series net niet genoeg voor plaatsing in de finale. lees verder »

Goud voor Menno Voon en zilver voor Pauline Hondema op de 1e dag NK Indoor in Apeldoorn

Nederlands recordhouder polshoog Menno maakt de verwachtingen geheel waar en Pauline springt de limiet voor het EK U23 dat zal worden gehouden in het Noorse Bergen. lees verder »

AV Lycurgus organiseert Nederlands Kampioenschap Meerkamp U20/U18 op 5 / 6 juni 2021

KOM JIJ MEEHELPEN MET DE ORGANISATIE? Hoewel we midden in de lockdown zitten wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereiding van het evenement dat op 5 en 6 juni bij AV Lycurgus zal plaatsvinden. lees verder »

Pauline Hondema springt heel ver namelijk 6.22m

Pauline Hondema nam vandaag 13.02.2021 deel aan de limiet invitatie indoorwedstrijd en verbeterde haar PR met 10 cm. lees verder »