U bent hier: Nieuws > Jeugd

Nieuws: Jeugd

Goede start Lycurgus C-D junioren in eerste competitiewedstrijd

Tijdens de eerste competitiewedstrijd in een zonnig en winderig Olympisch stadion in Amsterdam presteerden de Lycurgianen prima door veel nieuwe persoonlijke records te vestigen en ook te verbeteren. lees verder »

Derde Crosswedstrijd Koud met een beetje sneeuw in Grootebroek

De derde Crosswedstijd was afgelopen 20 januari bij SAV in Grootebroek. Voor de meeste Lycurgus atleten een stukje rijden richting West- Friesland. Aldaar was het best koud en er lag ook nog wat sneeuw op en rondom het parcours. Dat betekende weer een pittige Cross wedstrijd waarbij al onze 86 Lycurgus atleten weer enorm hun best hebben gedaan. Maurice Bottelier was deze dag ook weer aanwezig om prachtige foto’s te maken van al onze atleten. Grote dank daarvoor! lees verder »

Tweede Cross wedstrijd succesvol nat en koud op ons eigen AV Lycurgus terrein!

De tweede Crosswedstijd stond op zaterdag 9 december gepland op ons eigen Lycurgus terrein. We kunnen deze dag als koud en vooral nat beschouwen. Als eerste wil ik graag een groot dankwoord doen aan alle vrijwilligers die zich deze dag hebben ingezet om deze wedstrijd voor alle atleten mogelijk te maken! lees verder »

De Grote Clubactie 2023 is weer voorbij

Voor onze vereniging is door kopers en verkopers een record bedrag binnen gehaald van € 3.218,40 !!! Waarvoor allen hartelijk dank! lees verder »

Foto's eerste cross wedstrijd in Heiloo

Zoals jullie al in het uitgebreide verslag hebben kunnen lezen vond afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het cross-seizoen plaats. Maurice Bottelier heeft tijdens de hele wedstrijd foto's gemaakt. lees verder »

1e Crosscompetitie seizoen 2023-2024

Jeugd AV Lycurgus weer goed vertegenwoordigd tijdens 1e Crosscompetitie seizoen 2023-2024. Het is weer de tijd van de wintercrosscompetitie, en dat hebben we vandaag geweten op de 11e van november trapte AV Trias uit Heiloo de eerste ronde af. Een echte cross was het, na al het regenachtige weer van de afgelopen tijd was de grond goed modderig, waardoor het een pittige opgave was voor alle atleten. Gelukkig was vandaag de zon wel weer aanwezig, en konden alle trainers, ouders en andere supporters lekker buiten in het zonnetje staan. lees verder »

Verhoging kantine prijzen

Door de gestegen inkoop- en energiekosten ontkomen wij er helaas niet aan om de prijzen in de kantine te verhogen. De nieuwe prijzen gaan in per 21 oktober 2023. lees verder »

MU14 verovert goud op 4x 600 meter tijdens tweede dag NEK

Tijdens de tweede dag van het Nederlands Estafette Kampioenschap zijn er door U14 en U16 teams van AV Lycurgus 2 medailles gewonnen! Na een wat mindere generale op de 4 x 80 meter, waarbij het met de snelheid wel goed zat, maar de wissels voor tijdverlies zorgden, wisten Koen, Stijn, Kyan en Kris op zeer overtuigende wijze met 7.06,23 de 4 x 600 meter met overmacht naar hun hand te zetten en zijn zij nu in het bezit van het gouden estafettestokje. lees verder »

3 medailles tijdens eerste dag NEK

Tijdens de eerste dag van het Nederlands Estafette Kampioenschap zijn er door teams van AV Lycurgus maar liefst 3 medailles gewonnen! lees verder »

Meisjes U-16-ploeg 6e in de A-finale CD-Competitie 16 september 2023 bij AV 34 in Apeldoorn

In de bus naar de landelijke A-finale in Apeldoorn was het al gezellig, maar er was toch ook al wat spanning te merken bij Tara, Mayla, Selina, Jennecy, Fenna, Evi, Tess en Britt. Het blijft altijd verrassend hoe het met prestaties zal gaan tijdens de landelijke finale een paar weken na de vakantie. Emma, Janiek, Suzette en Marit zijn er ook als grote supporters. lees verder »

Op 23 september a.s. start de Grote Clubactie.

Met Lycurgus doen we ook weer mee om zoveel mogelijk loten te verkopen. lees verder »

Mayla Veraart winnares Meerkamp Venray V-U16 (9-10 september)

Mayla Veraart is winnares geowrden op de Meerkamp Venray V-U16 op 9-10 september Frank Beentjes lees verder »

Veel PR’s en weer een clubrecord tijdens derde CD/ U-14/ U-16 competitie in Amsterdam!

Zaterdag 17 juni 2023 stond de derde en laatste voorronde van de CD junioren U-14/ U-16 competitie in Amsterdam bij AV 1923 programma. Een zeer warme zomerse dag, maakte deze wedstrijd zwaar en vermoeiend, maar ondanks dat, werden er weer heel veel persoonlijke records verbroken. lees verder »

VERSLAG CD-JUNIOREN PINKSTERMEERKAMP 2023

Het was op 28 en 29 mei weer tijd voor de Pinkstermeerkamp bij AV Startbaan in Amstelveen. Voor AVL deden er beste veel deelnemers mee, t.w. 4 atleten van Enno, Pien bij de VU14, Koen bij de JU14, Britt, Tess, Fenna en Florine bij de VU15 en Mayla, Emma, Janiek en Janet bij de VU16. lees verder »

Verslag 2e competitie U14/ U16 (CD) op 13 mei

Zaterdag 13 mei 2023 stond de tweede ronde van de CD-junioren U-14/ U-16 competitie in eigen huis op het programma. Op deze prachtige zonnige dag van begin tot eind, hebben de atleten van Lycurgus weer het beste uit zichzelf gehaald. lees verder »

Verslag 1e competitie U14/ U16 (CD)

Tijdens eerste competitiewedstrijd U16-U14 regende het, pr’s! De wedstrijd vond plaats op de nieuwe atletiekbaan van AV Atos in Amsterdam-Noord. De dag begon zaterdagochtend met heerlijk, zonnig lenteweer! In korte broek, T-shirt én met zonnebrand startten de jongens met hun eerste onderdelen. lees verder »